Jucătorii Petrolului au intrat în vacanţă, imediat după eşecul cu Concordia Chiajna, reunirea în vederea abordării noului sezon competiţional fiind programată pe 8 iunie.
Până atunci, clar, mişcările privind lotul de jucători vor fi „la ordinea zilei”, deja, o serie de jucători, precum Alcenat (foto), Tchite, Vasilache, Pecanha, Gallegos, Fanchone, Astafei, Filip fiind la final de contract sau semnând rezilieri, iar cu alţii, precum Pastorini, N’Koy, Kronaveter, Nepomuceno urmează să se poarte negocieri, toţi având şanse mici să mai rămână la Ploieşti. Desigur, în paralel se va încerca şi aducerea de jucători care să se încadreze în noua politică financiară a clubului: contracte de 4-5.000 de euro lunar, fără alte „avantaje” (casă, maşină, etc), doar câteva „excepţii” urmând să treacă de acest „prag” şi să beneficieze de venituri de maxim 7000 de euro lunar.

Amenda de „adio”

Petrolul nu a încheiat sezonul fără încă o „cotizaţie” la comisiile federale, ultima şedinţă a Comisiei de Discplină aducând o amendă de 15.000 de ron! Decizia de sancţionare a fost luată după incindetele de la meciul cu Dinamo, explozia unei petarde şi câteva obiecte, printre care şi o sticlă, aruncată în teren, fiind „taxate” scump cu suma mai sus menţiontă.