Cristi Damian

Arbitrul prahovean Doralin Bîrziloiu se află de marţi în cantonament la Centrul Naţional de la Buftea, motivul fiind legat de selecţionarea în echipa suporterilor, cea mare va evolua în deschiderea finalei Cupei României Timişoreana, duel programat duminică, de la ora 21.00, şi care va opune grupările Universitatea Cluj şi FCSB.
Pentru ediţia din acest an, oficialii FRF au decis ca foştii mari antrenori ai României, Mircea Rădulescu şi Emerich Jenei, să-şi alcătuiască şi câte o echipă formată din suporteri tricolori, urmând ca aceste grupări să se dueleze într-un joc, programat vineri, iar cine se va impune va evolua în deschiderea Finalei Cupei, în care vor întâlni foşti mari jucători ai României. Vălenarul Doralin Bîrziloiu se află în lotul echipei conduse de Mircea Rădulescu, iar după jocul de vineri speră să mai prindă un meci de legendă, după cel de anul trecut, când, de asemenea, a fost convocat.
Interesant este că „fluieraşul” prahovean a mai participat la astfel de meciuri demonstrative, organizate de sponsorii Cupei înainte de finală, el câştigând un astfel de concurs, în anul 2011 el fiind chiar cel care a dat startul finalei dintre Steaua şi Dinamo!

„Ţânţaru’ prahovean”, testat de Rapid!

La antrenamentele echipei Rapid Bucureşti, de la începutul săptămânii în curs, s-a aflat şi juniorul prahovean Narcis Ţînţaru. Fost jucător la CSO Slănic şi CSM Câmpina, Narcis s-a antrenat alături de Săpunaru, Pancu sau Bornescu, sub comanda tehnicianul Christiano Bergodi! Cum Rapid Bucureşti a retrogradat în Liga a II-a, oficialii feroviari vor să-şi reconstruiască echipa, iar jucătorul prahovean de numai 16 ani ar putea fi o soluţie, mai ales că din viitorul sezon se va da mai mult credit tinerilor fotbalişti autohtoni. După şedinţa de pregătire de la începutul săptămânii în curs, Narcis a fost anunţat că va mai fi chemat la antrenamentele echipei bucureştene, trupă care aseară şi-a încheiat aventura în Liga I.
Interesant este că Ţânţaru se antrenează cu juniorii B ai Astrei, în ultima perioadă, în câteva săptămâni acesta urmând să aleagă „cea mai bună variantă” pentru viitorul său fotbalistic.