Marian Dima

După ce și-a asigurat, matematic, titlul de campion în Oman, cu Al Oruba, ploieșteanul Daniel Movilă a trait și bucuria câștigării Cupei, la sfârșitul săptămânii trecute. Al Oruba s-a impus în finală, contra rivalei Sur (ambele echipe sunt din același oraș – Sur), scor 2-0, într-un meci urmărit de peste 10.000 de spectatori, rivalitatea dintre cele două cluburi ducând la scene de bucurie cum rar se văd în fotbalul din Oman. ”Ne-au însoțit suporterii pe străzi, autocarul nu putea înainta prin oraș, străzile au fost pline. O bucurie de nedescris, clipe foarte frumoase pentru echipa mea, Al Oruba, pentru că nu este deloc ușor să faci eventul”– spune Daniel Movilă, cel care este secundul francezului Philippe Burle, avându-l alături și pe Mihai Barbu – ca antrenor de portari. ”Terminăm un sezon perfect, de abia aștept să ajung acasă, pentru că a fost un campionat greu, care a însemnat multă bucurie, dar și multă muncă și presiune mare, așa că se simte nevoia de vacanță” – spune Movilă.

Panait, pe doi la U21
Un alt tânăr antrenor prahovean, Ciprian Panait, a încheiat şi el „aventura” în Arabia Saudită, tehnicianul originar din Ceptura rămânând la echipa de „olimpici” a clubului Al Hilal (jucători sub 21 de ani), chiar şi după plecarea lui Laurenţiu Reghecampf, de la „echipa mare”.
Panait a încheiat campionatul pe locul 2, după Al Shabab, ratând păstrara titlului în această competiţie de „tineret”, titlu pe care Hilal îl câştigase în urmă cu un an.
La Al Hilal U21,
Panait l-a avut secund pe Dan Zdrâncă, fostul portar al Astrei.