Cristi Damian

Un joc de Liga A ce părea, la un moment dat, liniștit a devenit, pe finalul său, ”încins”, în asemenea tipare încadrându-se întâlnirea dintre CS Cornu și Tricolorul Breaza. La un moment dat, gazdele, antrenate de Mihai Dinu, au avut trei goluri avans, dar brezenii lui Marius Vișan au revenit pe tabela de marcaj și în minutul 80 mai aveau de recuperat doar un gol. ”Am câștigat la capătul unei partide cu multe goluri, iar pe această cale vreau să-mi felicit jucătorii pentru atitudinea și determinarea de care au dat dovadă”, ne-a declarat antrenorul Mihai Dinu, care ne-a mai spus că pentru sezonul viitor își dorește să păstreze, în linii mari, actualul lot. Cu victoria de la finalul săptămânii trecute, echipa din Cornu nu a mai cunoscut gustul înfrângerii de aproape o lună de zile, anunțându-se una dintre grupările bune în campionatul următor.

Futsal la Blejoi

Oficialii clubului sportiv Blejoi intenționează ca din această vară să înființeze o echipă de futsal, pe care să o înscrie în campionatul organizat de către Federația Română de Fotbal (FRF). Pentru început, CS Blejoi va activa în eșalonul secund, partidele de pe teren propriu urmând să se dispute în cocheta sală din comună. Mai mult decât atât, președintele clubului, l-am numit aici pe Traian Biziniche, a discutat cu oficialii FRF vizavi de acest proiect, iar în cel mai scurt timp trebuie să ofere un răspuns în acest sens.
În urmă cu câțiva ani, la Blejoi a activat și o echipă de fotbal-tenis, grupare care a câștigat tot ce se putea pe plan național, majoritatea jucătorilor fiind convocați la lotul național de seniori.

O competiţie inedită

Recent, Federația Română de Fotbal, a organizat în parteneriat cu Fundația Special Olympics și cu sprijinul Ministerului Sănătății, Campionatul Național de Fotbal Unificat în 7, atât la feminin, cât și la masculin. Au luat parte echipe care au avut în componență 11 jucători (6 sportivi Special Olympics și 5 parteneri, fără dizabilități), iar sistemul de desfășurare al partidelor fost 7 contra 7 (4 sportivi Special Olympics și 3 parteneri), două reprize de câte 12 minute, pe teren redus.
La turneul final rezervat fetelor și desfășurat la Centrul Național de la Buftea au luat parte și două echipe din Prahova, mai exact Liceul Tehnologic Agromontan Vălenii de Munte și Școala din Filipești de Târg, însă, primul loc a revenit grupării CSEI Cluj. În concursul băieților, pe prima treaptă a podiumului de premiere s-a situat Școala Specială Târgoviște.