Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu (foto) a câştigat turneul ITF de la El Kantaoui (Tunisia), dotat cu premii totale de 10.000 de dolari. Buzărnescu, cap de serie numărul 8, a învins-o în finală pe sportiva Natalija Sipek, din Slovenia, scor 6-1, 6-0. Sportiva s-a impus şi în finala de la dublu, alături de Olena Kirpot (Ucraina). De precizat că Perechea Mihaela Buzărnescu/Olena Kirpot (România/Ucraina) a câştigat, sâmbătă, și finala probei de dublu din cadrul turnelului ITF de la El Kantaoui (Tunisia), dotat cu premii totale de 10.000 de dolari. Buzărnescu şi Kirpot au trecut în finală de cuplul Jenny Claffey/Kathinka Von Deichmann (Irlanda/Liechtenstein), scor 6-4, 6-2.
De asemenea, perechea Irina Maria Bara/Oana Georgeta Simion, cap de serie numărul 1, a câştigat proba de dublu la turneul de la Santa Margherita (Italia), dotat cu premii totale de 10.000 de dolari. Irina Maria Bara şi Oana Georgeta Simion au învins în finală, scor 7-5, 6-4, cuplul Margot Yerolymos/Kimberley Zimmermann (Franţa/Belgia), cap de serie numărul 3. Irina Bara este cap de serie numărul 1 şi la simplu, unde este calificată în finală şi o va întâlni pe italianca Stefania Rubini, favorită numărul 8.
Totodată, și perechea Diana Buzean/Reka-Luca Jani (România/Ungaria), cap de serie numărul 4, a câştigat proba de dublu din cadrul turneului ITF de la Chiasso (Elveţia), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari. Buzean şi Jani au învins în finală cuplul italian Giulia Gatto-Monticone/Alice Matteucci, cap de serie numărul 3, scor 6-2, 7-5.