Cristi Damian

Echipa naţională a României de minifotbal s-a oprit în semifinalele competiţiei desfăşurate în Statele Unite ale Americii, iar din lotul tricolor a făcut parte şi portarul ploieştean Bogdan Rădulescu. După ce au terminat pe locul secund în grupa de calificare, iar în sferturi au profitat de faptul că reprezentativa similară a Canadei nu a mai ajuns la meci, „tricolorii” au cedat meciul din semifinale, cu echipa ţării gazdă. Americanii s-au impus cu scorul de 7-3, într-o partidă în care fotbaliştii locali au fost ajutaţi de arbitri, dar şi de faptul că au profitat din plin de mantinelă, regulile competiţiei fiind departe de ceea ce înseamnă minifotbalul.

Succes în faţa gloriilor

Victoria echipei CS Cornu din jocul cu Fortuna II Poiana Câmpina, scor 5-1, a venit la capătul unei partide în care trupa antrenată de Mihai Dinu a controlat, în totalitate, întâlnirea. La cele şase goluri izbutite în meciul desfăşurat sâmbătă după amiaza, pe noua arenă din Cornu, au asistat şi două foste glorii ale sportului românesc. Fotbalistul Viorel Turcu (foto stânga, alături de tehnicianul cornenilor) şi medaliatul cu argint la Jocurile Olimpice de Munchen 1972, Ion Alexe, au fost invitaţii de onoare ai partidei, amândoi aplaudând la scenă deschisă prestaţia localnicilor.

Primele goluri pentru Florin Istrate

Tricolorul Breaza a reuşit, în etapa de la finalul săptămânii trecute, prima victorie din acest an. Jucătorii antrenaţi de Marius Vişan s-au impus cu scorul de 3-1 în faţa celor de AFC Brebu, două dintre reuşite aparţinând fostului divizionar secund Florin Istrate. Fotbalistul brezean a evoluat, de-a lungul carierei sale, pentru formaţii precum Urban Titu (Liga a III-a), Dunărea Galaţi, FCM Târgu Mureş, Unirea Alba Iulia sau Rapid Bucureşti (pentru toate, în Liga a II-a), iar în turul campionatului în curs a fost legitimat la gruparea de Liga a III-a – Juventus Bucureşti, echipă pentru care a şi înscris două goluri.