Bogdan Chitic

CSU Ploieşti continuă să atragă noi sponsori şi parteneri de nădejde, în drumul către cel de-al 11-lea titlu din istoria clubului. De curând, oficialii formaţiei campioane şi managerii grupului Coilprofil au bătut palma pentru o colaborare care se va întinde, în prima fază, până la finalul sezonului în curs.
“Suntem fericiţi să anunţăm faptul că am reuşit să aducem grupul Coilprofil din nou alături de echipă, acesta dovedindu-se un partener de încredere, de-a lungul timpului, atât pentru echipa de seniori, cât şi pentru grupele de juniori ale clubului nostru”, a subliniat preşedintele executiv Ionuţ Georgescu.
Campania de cooptare a unor noi parteneri nu se opreşte însă aici. Clubul ploieştean va căuta să aducă alături de echipă, în perioada imediat următoare, firme cu putere financiară care să se alăture celui mai de succes proiect din baschetul românesc. Cu rezultate excepţionale în competiţiile europene şi cu un management flexibil şi dinamic, bazat pe transparenţă, CSU Ploieşti a ridicat şi va continua să ridice ştacheta performanşei într-un mediu sănătos, accesibil tuturor celor care cred că visele pot deveni realitate.

Cine este „Coilprofil”?

Prezentă de 10 ani pe piaţa românească, societatea Coilprofil are ca domeniu de activitate producţia de tablă cutată, profile galvanizate, panouri termoizolante, piese de finisaj, casete structurale şi de faţadă, sisteme pluviale. An de an, compania îşi dezvoltă serviciile, gama de produse şi echipa. Valorile Coilprofil sunt încrederea, parteneriatul, calitatea şi implicarea.