Cristi Damian

Întâlnirea de la Sinaia dintre gruparea locală Carpaţi şi Tricolorul Breaza, s-a încheiat cu victoria primei formaţii menţionate, scor 2-1. Trupa din staţiunea prahoveană a primit un ajutor nesperat din partea portarului Constantin Dragoş, care a reuşit contraperformanţa să-şi introducă mingea în propria poartă, în două rânduri. Un alt joc în care s-au marcat două autogoluri a fost duelul dintre Energia Pietroşani şi Unirea Cocorăştii Colţ, dispută în care localnicul Teodor Călin şi-a trimis de două ori balonul în propria poartă, iar spre finalul întâlnirii a şi marcat în poarta adversarilor, transformând un penalti.
În schimb, apărătorul buturilor echipei AFC Băneşti-Urleta, l-am numit aici pe Teodor Stroescu (în foto), şi-a trecut numele pe lista marcatorilor, reuşind ultimul gol al echipei sale, din lovitură de pedeapsă, în succesul categoric obţinut la Izvoarele.

Liderul s-a distrat pe „sintetic”

Ocupanta primului loc în Liga A, Petrolistul Boldeşti, nu a avut milă de adversarul din cupă, pe care l-a învins la un scor care ne scuteşte de prea multe comentarii. Formaţia antrenată de Marian Ilie s-a impus cu 5-0 în faţa uneia dintre grupările bune din SuperLiga B, Intersport Filipeşti de Târg. Jocul s-a desfăşurat pe terenul sintetic din Câmpina şi în niciun moment nu s-a pus problema echipei calificate. După victoria lejeră din Cupa României, Petrolistul va avea parte de un debut facil în campionat, în prima etapă a returului urmând să primească replica suferindei Voinţa Găzarul Surani.

Performerele Cupei

Pentru faza optimilor de finală ale Cupei României s-au calificat 13 echipe de la nivelul Ligii A şi trei din eşaloanele inferioare. Performerele rundei sunt Voinţa Gornet, Carpaţi Sinaia (ambele din Liga B) şi AS Tufeni Băicoi (SuperLiga B), formaţii care în jocurile de la finalul săptămânii trecute au dispus de echipe care activează în primul campionat judeţean. În 16-mile de finală nu au evoluat două echipe din Liga A, mai exact CSO Plopeni şi Fortuna II Poiana Câmpina, dar aceste grupări vor evolua în etapa următoare a „competiţiei KO”, care este programată pe 1 aprilie.