Echipa Petrolistul se reuneşte la mijlocul lunii iulie

Cristi Damian

Singura echipă prahoveană din ultimul sezon de Liga a III-a, am numit aici gruparea Petrolistul Boldeşti, se va reuni, cel mai probabil, la mijlocul lunii iulie. “Nu am stabilit în linii mari data când ne vom reuni, dar intenţionăm să chemăm jucătorii la antrenamente după data de 10 iulie. Am luat această decizie întrucât campionatul Ligii a III-a va debuta la începutul lunii septembrie, astfel că avem timp să ne pregătim”, ne-a declarat directorul sportiv ale formaţiei, Daniel Richită. De la acelaşi oficial am mai aflat că Petrolistul se află în discuţii cu mai mulţi jucători, dar până acum nu s-a semnat niciun angajament. În orice caz, la prima şedinţă de pregătire a verii, condusă de tehnicianul Marian Ilie, vor fi prezenţi şi câţiva sportivi aflaţi în probe.

Pregătiri pentru Cupa „Kiru Sport”

În perioada 23-24 iulie, la baza sportivă „Kiru Sport” de la Sala Sporturilor din Ploieşti, se va desfăşura o inedită cupă de fotbal, rezervată celor mai mici fotbalişti. Turneul va fi destinat copiilor născuţi între anii 2005 şi 2009, iar meciurile se vor desfăşura pe terenurile de fotbal artificiale şi naturale de la baza „Kiru Sport”, toate aparţinând fostului petrolist Daniel Chiriţă. Iată categoriile de concurs şi caracteristicile pentru fiecare categorie în parte:
* U-11 (2005), 8+1 jucători,
2×25 de minute;
* U-10 (2006), 7+1 jucători,
2×20 de minute;
* U-9 (2007), 6+1 jucători,
2×20 de minute;
* U-8 (2008), 5+1 jucători,
2×15 de minute;
* U-7 (2009), 4+1 jucători,
2×15 de minute.

În linie dreaptă

La finalul săptămânii în curs, mai exact în perioada 1-3 iulie, în municipiile Hunedoara şi Deva se va desfăşura Turneul Final al Campionatului Naţional de minfotbal. La ediţia din acest se va prezenta şi formaţia ploieşteană Chedra Tax Doel Pan, trupă care a fost repartizată în grupa A (în total sunt patru), alături de formaţiile FC Hermannstadt Sibiu, Ajax Dulcisimo Galaţi şi Dr. Brown Baia Mare. Prahovenii s-au calificat în ultimul act al întrecerii după turneul regional de la Tulcea, iar oficialul echipei Chedra Tax Doel Pan, Dragoş Chelba, speră ca formaţia să ajungă până în fazele finale ale competiţiei de la Hunedoara.