Petre Apostol

După ce a refăcut parteneriatul cu Clubul Sportiv Orăşenesc Teleajenul din Vălenii de Munte, gruparea condusă de antrenorul Nicolae Pătraşcu, CS Komura, a obţinut şi primele medalii naţionale din acest an. Formaţia prahoveană a fost prezentă la Campionatul Naţional de karate, stilul shito ryu, care s-a desfăşurat la Izvorani.
Elevii antrenorului Nicolae Pătraşcu s-au descurcat excelent, adăugând în palmaresul clubului din Vălenii de Munte încă şase medalii naţionale, dintre care două de aur.
Campionii din tabăra prahoveană au fost Cosmin Ciocea şi Andrei Pîrvu, sportivi care au câştigat medaliile de aur la kumite copii 3, respectiv la kumite minicadeţi.
În plus, de remarcat că la categoria copii 3, la kumite, lupta pentru aur s-a dat între sportivii de la CSO Teleajenul – Komura Vălenii de Munte, Cosmin Ciocea devansându-l pe colegul său de club, Florin Iordan, care, astfel, a devenit vicecampion naţional.
Gruparea prahoveană a mai câştigat încă trei medalii de bronz, prin Daniel Miroiu, la kumite seniori, Mario Cîrstocea, la kumite copii 2, şi Andrei Andreescu, la kumite copii 3.