Petre Apostol

De curând, la Câmpina, în Bazinul de Înot Didactic (de 25 de metri), s-a desfăşurat un concurs pentru copii cu vârste cuprinse între 7 şi 12 ani, intitulat „Cupa Înotătorului AS”, organizat de clubul din localitate – CS Barracuda. Printre sportivii remarcaţi s-au numărat şi înotători de la cluburi ploieştene.
Astfel, la grupa copiilor născuţi în 2004, proaspăt câştigător a două titluri de vicecampion naţional, Luca Ichim, de la CSŞ Ploieşti, pregătit de profesorul Toma Miriţescu, şi-a adjudecat „Cupa Înotătorului AS”, rezervată celui mai bun sportiv în funcţie de punctele adunate la probele la care a luat parte.
De asemenea, s-au mai remarcat şi reprezentanţii clubului Tomas Ploieşti, antrenaţi de Bogdan Burghelea. Miruna Deac, aflată la primul său concurs, Teodora Stoian, Rareş Grecu şi Toma Simionov au obţinut timpi foarte buni, reprezentând un punct de plecare pentru micuţii înotători, toţi fiind născuţi în 2006.
Ar mai fi de menţionat şi sportivii clubului organizator, patru dintre aceştia reuşind să-şi adjudece „Cupa Înotătorului AS”, anume Sonia Drăgan (grupa fetelor născute în 2005), Alexandru Nistorescu (grupa băieţilor născuţi în 2007), Ştefan Cojocaru (grupa băieţilor născuţi în 2006) şi Alexandru Lungu (grupa băieţilor născuţi în 2002).