Rapid Bucureşti-Tricolorul LMV Ploieşti, astăzi, ora 13.00

Petre Apostol

După succesul în minimum de seturi la debutul în noul sezon competiţional al Diviziei A2 la volei masculin, Seria Est, echipa Tricolorul LMV Ploieşti va încerca, astăzi, să obţină o performanţă similară la primul meci din deplasare al acestui campionat.
Antrenaţi de Marian Anton şi Mădălin Marinescu, jucătorii grupării ploieştene au demonstrat, în partida de debut, cu CSU Ştiinţa Bucureşti, că mai au nevoie de meciuri pentru a se închega relaţiile de joc. Cu şase sportivi nou-veniţi în lot, dintre care patru în „sextetul” de bază, gruparea ploieşteană, în ciuda victoriei în minimum de seturi, a avut o evoluţie fluctuantă în prima dispută a sezonului.
Astăzi, echipa Tricolorul LMV speră să debuteze cu brio şi în deplasare, mai ales că va întâlni formaţia Rapid Bucureşti, pe care a învins-o fără probleme în perioada anterioară startului de campionat, într-un meci de verificare.
Cu un lot tânăr şi aproape schimbat complet faţă de sezonul precedent, gruparea rapidistă a pierdut ambele partide disputate până acum în cadrul campionatului, fără să câştige niciun punct, cu CSM Suceava, pe teren propriu, scor 1-3, şi cu CSV Dacia Buzău, în deplasare, scor 0-3, în runda precedentă. Astfel, formaţia bucureşteană ocupă penultima poziţie a ierarhiei.
Înaintea partidei, antrenorul principal al ploieştenilor, Marian Anton, era încrezător în şansele elevilor săi, afirmând: „Băieţii sunt pregătiţi. Avem condiţii foarte bune de antrenament, conducerea clubului este alături de noi, iar jucătorii sunt mobilizaţi. Sunt, însă, în lot mulţi sportivi nou-veniţi, încă nu s-a realizat o linie de joc perfectă, ceea ce s-a văzut în primul meci, în care lipsa de omogenitate ne-a creat probleme. Dar, avem jucători cu experienţă şi, în mod normal, nu ar trebui să ne pună mari dificultăţi tânăra echipă a Rapidului. Important este să nu îi subestimăm pe adversari şi să nu ne facem singuri viaţa grea”.
Nu există probleme de lot în cadrul formaţiei ploieştene, care, în urma victoriei din debutul campionatului, ocupă locul secund.
Etapa de astăzi din Divizia A2, Seria Est, mai programează următoarele meciuri:
CVM Tomis Constanţa-CSV Dacia Buzău
Ştiinţa Bacău-CSM Suceava

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCalificare in ceata
Articolul următorInfomedica