Atacantul Ciprian Marica a postat, joi, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care le transmite suporterilor echipei naţionale că a început, deja, recuperarea după operaţia la genunchi suferită, miercuri, în Germania şi le promite că va reveni pe teren mai puternic.
„Dragi prieteni, am început deja recuperarea după operaţia suferită, ieri după-amiază, în Germania. Mă simt bine şi, aşa cum vedeţi pe fond verde, sunt sub „marcajul strict“ al unei asistente frumoase şi.. vesele pe care am adus-o în bagaj. .. De aici, dintre aparate, vă promit că voi reveni mai puternic şi mai motivat pe terenul de joc”, a scris Marica, postând şi o fotografie în care este îmbrăcat cu un tricou imprimat cu profilul unei tinere blonde.
Atacantul îi invită pe fanii săi să comenteze alături de el meciurile formaţiei Konyaspor, ale Simonei Halep, dar şi instalarea noului selecţioner al României. „Printre sutele de ore de exerciţii îmi voi face timp pentru a urmări, cu atenţie, şi vom comenta împreună aici meciurile colegilor mei de la Konyaspor (Go Eagles!) şi ale Simonei Halep (Hai Simona!), cărora le voi ţine pumnii foarte strâns, dar şi instalarea unei noi echipe tehnice pe banca echipei naţionale”, a mai scris Marica.
Convocat pentru dubla echipei naţionale cu Ungaria şi Finlanda, însă eligibil doar pentru întâlnirea cu formaţia scandinavă din cauza eliminării din partida cu Grecia, atacantul Ciprian Marica a părăsit, la 9 octombrie, cantonamentul de la Mogoşoaia din cauza unei accidentări la genunchi.