Stadionul ”Tinerețea” din Izvoarele a găzduit, recent, ediția a VI-a a memorialului ”Nicolae Văsîi”, competiție rezervată juniorilor și copiilor și care a adunat la start peste 100 de tineri sportivi de la echipele din zonă. Nicolae Văsîi a fost un susținător al fotbalului de pe Valea Teleajenului, în special al formațiilor Tinerețea Izvoarele, Avântul Măneciu, CSO Teleajenul Vălenii de Munte sau Unirea Lipănești, iar cei apropiați au dorit să-i păstreze vie memoria prin sportul pe care l-a iubit atât de mult: fotbalul. La turneul organizat de către echipa Tinerețea Izvoarele, Asociația Județeană de Fotbal Prahova și familia lui Nicolae Văsîi (reprezentată la memorial de fiul Eugen) au luat parte tineri juniori de la toate cele patru formații menționate mai sus, la toate categoriile de vârstă.
La nivelul juniorilor A (născuți după 1 ianuarie 1996) s-a impus Avântul Măneciu (antrenor: Marian Zăbrăuțeanu), care a dispus, pe rând, de CSO Teleajenul Văleni (antrenor: Sorin Sîrbu) cu 4-0 și de Tinerețea Izvoarele cu 2-0.
La juniorii B (născuți după 1 ianuarie 1998) a câștigat trupa din Izvoarele (antrenor: Ion Diaconu) în fața vecinilor din Vălenii de Munte, după executarea loviturilor de departajare, scor 5-3. Tot echipa Tinerețea Izvoarele s-a impus și la nivelul juniorilor C (născuți după 1 ianuarie 2000), după 11-0 cu Unirea Tricolorul Lipănești (antrenor: Ion Mosoiu). Însă, cel mai spectaculos joc a opus cei mai mici practicanți ai fotbalului, pasiunea lor pentru acest sport fiind un adevărat exemplu pentru toți ceilalți. La final, indiferent dacă au câștigat sau nu, echipele au primit diplome și cupe din partea organizatorilor. ”A fost o competiție frumoasă, toți cei care au participat fiind plăcuți impresionați de cum am organizat memorialului. De altfel, din partea familiei, copiii au primit mâncare și sucuri. Ne dorim ca turneul de fotbal să continue și anul viitor. Într-un cuvânt, a fost o sărbătoare fotbalistică la Izvoarele, destinată celor mici”, ne-a declarat organizatorul memorialului, Ion Diaconu.