Marian Dima

Mâine, la reunirea prim-divizionarei feminine FC Brazi, s-ar putea prezenta şi noul antrenor principal al echipei, singurul club care reprezintă judeţul nostru pe acest „segment” al fotbalului feminin demarând tratativele cu tehnicianul Mihai Dinu (foto). Acesta a activat la Şcoala de Fotbal „Euro-Africa” Buşteni, a lui Petre Gavrilă, el având deja o rundă de discuţii cu oficialii echipei din Brazi, în vederea semnării unui contract. Până atunci, Nina Anca – liderul echipei din Brazi – este cea care va asigura „în acte” postul de antrenor principal, internaţionala grupării prahovene având şi avantajul că este posesoarea Licenţei „B” UEFA.

Bărbos a plecat la Târgu Mureş

La reunirea grupării din Brazi nu va participa una dintre jucătoarele exponenţiale de anul trecut, internaţionala Nicoleta Bărbos, care s-a transferat la echipa din Târgu Mureş. Oferta financiară făcută de ardelence pentru jucătoare a fost una „de nerefuzat”, Nicoleta primind un salariu de top pentru România, pe care FC Brazi nu îl putea asigura.
Tot la capitolul „plecări” este sigură şi despărţirea de Mihaela Neacşu, plecată la Oţelul Galaţi.

Merlan şi Oprică revin în Moldova

Cele două internaţionale Under 19 ale clubului FC Brazi – Mihaela Merlan şi Sandra Oprică sunt aşteptate la reunirea echipei, dar, de joi, ele vor merge la o nouă acţiune a echipei Naţionale Under 19 a României. Merlan şi Oprică revin în Moldova, la un turneu de dezvoltare, unde România va juca alături de echipa gazdă, de Ucraina şi Turcia, la nici două săptămâni după ce au evoluat pentru reprezentativa ţării noastre într-o dublă amicală contra reprezentativei de peste Prut.