Cristi Damian

Ziua de astăzi este una importantă pentru fotbalul prahovean de “masă”. După cum bine ştiţi, campioana judeţului AFC Astra 2 Ciorani va juca pentru un loc în Liga a III-a tocmai la Sfântu Gheorghe (judeţul Covasna). Însă, şi pe plan local vor avea loc două meciuri decisive, ambele organizate de către Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Prahova.
Mai întâi, de la ora 11.00, pe stadionul “Titi Iordănescu” din Valea Călugărească, se vor întâlni echipele Şoimii Apostolache şi Unirea Petrolul Râfov, partidă contând pentru accederea în Liga B Prahova. Reamintim că, în prima partidă, formaţia din Puchenii Mari s-a impus cu 2-1 în faţa jucătorilor de la Unirea Petrolul Râfov, joc disputat la mijlocul săptămânii în curs.
Cea de-a doua partidă organizată de AJF va fi de la ora 18.00, pe stadionul “Astra”, între formaţiile ACS Înainte Modelu (judeţul Călăraşi) şi ACS Petrolul Roata (Giurgiu). Întâlnirea contează pentru accederea în Liga a III-a, observatorul disputei fiind însuşi preşedintele AJF, Silviu Crîngaşu.