Pe 31 mai și 1 iunie, Sala Olimpia va găzdui primele două partide ale finalei dintre CSU Asesoft și CSM Oradea. După ce la meciul decisiv al semifinalei cu U Mobitelco Cluj, ploieștenii au luat cu asalt arena campionilor, 3000 de spectatori bucurându-se pentru o victorie binemeritată, la finala din acest weekend, Sala Olimpia se va transforma într-un adevărat vulcan.

Cum “AFI Palace Ploiești” a devenit deja partenerul campioanei României și are ca obiectiv sprijinirea comunității locale prin participarea la activități sportive, evenimente culturale și educaționale, accesul tuturor ploieștenilor la marea finală va fi garantat și asigurat de cel mai important mall din oraș. Astfel, în perioada 29 mai – 1 iunie, iubitorii de baschet și fanii Asesoftului își vor putea procura gratuit invitații de două persoane pentru ambele zile, de la toate magazinele din “AFI Palace Ploiești”. Majoretele echipei și mascota rechin Big Blue vor fi prezente în incinta centrului comercial și vor oferi celor interesați informații despre eveniment. Susținătorii echipei CSU Asesoft sunt așteptați în “AFI Palace Ploiești” pentru obținerea invitației și, ulterior, la Sala Olimpia, pentru a fi alături de campioni.

Pentru toți cei care nu vor putea ajunge la “AFI Palace Ploiești”, accesul în sală se va face la fel ca și până acum, pe la cele două intrări, unde spectatorii vor fi întâmpinați de organizatori pentru a li se oferi invitațiile rămase, în limita locurilor disponibile.