Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a declarat că nu a semnat contractul cu Al Hilal, deoarece nu a ajuns încă la un acord cu finanţatorul Gigi Becali privind rezilierea înţelegerii cu Steaua, valabilă încă un an, tehnicianul luând în calcul chiar să continue în Liga I, dar numai în anumite condiţii. „Am o înţelegere verbală cu Al Hilal, nu am semnat încă şi vreau să termin în primul rând ce am de terminat la Steaua. Trebuie să găsim o cale să terminăm contractul.
Există o clauză. Eu am vorbit cu patronul echipei (n.r. – Gigi Becali), nu ne-am înţeles încă şi dacă nu o să ne înţelegem o să trebuiască să continuăm munca, bineînţeles în alte condiţii, deoarece pentru anul viitor nivelul s-a ridicat foarte mult. Trebuie să facem anumite investiţii, trebuie să schimbăm anumite lucruri. Probabil că nu o să mai fiu aşa maleabil, nu mai reuşesc să muncesc cu cei care sunt acum în club, va trebui să schimbăm anumiţi oameni. Există alt nivel, se vrea altceva.
În momentul în care se cere să califici echipa în grupele Ligii Campionilor, se cere să câştig şi campionatul şi Cupa, şi Supercupa.
Trebuie să se facă anumite investiţii, iar în momentul de faţă nu s-au făcut”, a declarat Reghecampf. Gruparea Al Hilal a anunţat, luni, numirea lui Laurenţiu Reghecampf în funcţia de antrenor al formaţiei saudite, pentru două sezoane. Al Hilal a anunţat totodată rezilierea contractului lui Sami Abdullah Al-Jaber, care pregătea echipa din 27 mai 2013.