Fortuna II Poiana Câmpina – CSM II Câmpina 5-6 d.l.d (0-0, 0-0, 0-0)

Cristi Damian

Stadion: „Metalul”, Filipeştii de Pădure. Spectatori: circa 30.
Au marcat de la 11 metri: Ungureanu, Moise, Crosman, Al. Gheorghe, Mircescu/Sandu, Tudor, G. Costin, Dobrinoiu, Mihăiţă, Bencea.
Au ratat de la 11metri: Caramalău, Turcu, Oae/Pura, Nincă.
Fortuna II: Stroescu – Oaie, Al. Gheorghe (cpt), Caramalău, Vlaicu – Drăgan (98 Coman), Moise, Crossman, Dinu (46 Turcu) – Mircescu, Ungureanu. Antrenor: Cătălin Gheorghe.
CSM II: Preda – Tudor, Duca (43 Pura), Sandu (cpt), Nincă – Dobrinoiu, Bencea, Mihăiţă, Anghel (86 Galat) – G. Costin, C. Nicolae (69 Ilie). Antrenor: Octavian Costache.
Avertismente: Drăgan (51), Al. Gheorghe (90+1), Moise (115)/G. Costin (12), Nincă (67), Sandu (117).
Arbitri: Ovidiu Oprea (Ploieşti) – Cristi Damian (Slănic) şi Andrei Dan (Ploieşti). Observator: Ion Andreoiu (Măgureni).
Jucătorul meciului: Eduard Preda (CSM II).

Duelul „sateliţilor” în sferturile de finală din Cupa României a avut loc pe stadionul „Metalul” din Filipeştii de Pădure, unde s-au întâlnit echipele Fortuna II Poiana Câmpina şi CSM II Câmpina.
Încă de la început, jocul a debutat cu câteva momente tensionate, în sensul că oficialii echipei gazdă au formulat o contestaţie (foto) privind neprezentarea tabelului cu cei 15 jucători care au drept de joc doar la echipa de eşalon superior (CSM Câmpina, care s-a retras din Liga III).
Dar, pe teren altfel au stat lucrurile, în sensul că meciul nu a avut nervul dorit, iar ocaziile de poartă au fost destul de rare.
Primii care au contat la acest capitol au fost echipierii grupării antrenate de Cătălin Gheorghe, dar atacantul Mircescu nu a putut introduce balonul în poartă de la un metru, după ce, în prealabil, îl depăşise pe tânărul Preda (22). Vizitatorii au răspuns prin G. Costin, care a întârziat la o minge venită din banda dreaptă de la Tudor (36), astfel că primul act s-a încheiat nedecis. După pauză, cele două echipe au ajuns mai greu la poartă, singurele oportunităţi fiind consemnate în urma unor şuturi de la distanţă.
Cum după 90 de minute scorul înregistrat pe tabela de marcaj a fost aşa cum a început, s-a trecut la prelungiri, la finele cărora nu s-a întâmplat mai nimic, deşi oaspeţii au solicitat o lovitură de pedeapsă la un duel între Pura şi Al. Gheorghe (119).
La loteria loviturilor de departajare, vizitatorii au avut nervii mai tari, irosind doar două penaltiuri, astfel că echipa condusă de Daniel Chiriţă s-a calificat în turul următor. Însă, CSM II Câmpina mai trebuie să aştepte decizia Comisiei de Disciplină şi Competiţii pentru a fi sigură de participarea în semifinale.