La două luni distanţă de la evenimentul filantropic „9 ne este dor de Toni”, organizat de CSU Asesoft în parteneriat cu YouthBank Ploieşti, jucătorii campioanei vor fi protagoniştii unui nou meci caritabil. Pe 19 martie, în Sala Olimpia, cu începere de la ora 18:00, medaliata olimpică de la Beijing, scrimera Ana-Maria Brânză, şi căpitanul grupării campioane, Cătălin Burlacu, vă invită la o partidă demonstrativă, în scopuri umanitare.

Sărbătorita campaniei „Aleargă de ziua ta!”, ploieşteanca Oana Stoica, şi-a definitivat lista de invitaţi, printre ei regăsindu-se nume sonore ale sportului românesc, ca Octavian Bellu, Leonard Doroftei, Alexandru Dedu, Corina Ungureanu, Mirela Dulgheru sau Adrian Mutu, actori şi cântăreţi, precum Cezar Ouatu, Karl Baker, Tudor Smoleanu şi Andi Vasluianu.

Meciul demonstrativ, la care spectatorii sunt invitaţi să contribuie, prin donaţii, la susţinerea tratamentului micuţei Maria Laurenţia Petre, care suferă de autism, va fi precedat de o încălzire specială, pe ritmurile muzicii, condusă de instructorii clubului de fitness „Moving Express”, noul partener al campioanei CSU Asesoft. Din cadrul spectacolului nu vor lipsi mascota şi majoretele echipei ploieştene, iar la pauza meciului, juniorii vor ieşi pe parchet, pentru a oferi o demonstraţie de virtuozitate.

Intrarea va fi liberă, iar spectatorii care vor susţine, prin donaţii, campania umanitară, vor primi un magnet cu autograful scrimerei Ana-Maria Brânză, organizatoarea evenimentului.

Vă aşteptăm!