Etapa a XIII-a din cadrul Ligii a III-a este programată astăzi şi mâine, iar în seria a VI-a, acolo unde activează grupările prahovene de la acest eşalon, derbiul rundei va fi la Câmpina. Astfel, pe stadionul „Rafinăriei” din cel de-al doilea oraş al judeţului, se vor întâlni CSM din localitate şi FC Zagon, într-o partidă programată mâine. În schimb, astăzi vor evolua Fortuna Poiana Câmpina şi Conpet Ploieşti, ambele în deplasare, pe terenurile formaţiilor Urban Titu şi, respectiv, Avântul Reghin.
În afară de meciurile echipelor noastre, celelalte întâlniri ale seriei a VI-a sunt: Chindia Târgovişte – FCM Târgovişte şi FC Păpăuţi – SCM Argeşul Piteşti, iar Atletic Bradu va sta ca urmare a retragerii din campionat a grupării Civitas Făgăraş. În ambele zile, ora de start a jocurilor va fi 14.00.

Urban Titu – AFC Fortuna Poiana Câmpina

La mijlocul săptămânii în curs, tehnicianul formaţiei AFC Fortuna Poiana Câmpina, Florin Stăncioiu, a evaluat lotul de jucători într-un meci amical. Pe stadionul din localitatea Poiana Câmpina, Fortuna a primit replica grupării de Liga A AFC Băneşti-Urleta, pe care a învins-o cu 1-0. Cu acest prilej, în lotul echipei de eşalon superior şi-au făcut apariţia şi mijlocaşii Minciună şi Năstase, ambii în recuperare după accidentările suferite. În ambele cazuri, folosirea lor în jocul de astăzi de la Titu este pusă sub semnul întrebării. În rest, nu sunt probleme de efectiv, ceilalţi componenţi ai lotului fiind în cantonament la Bobolia. Jucătorii echipei AFC Fortuna nici nu concep să nu obţină cele trei puncte puse în joc, iar cu acestea îşi vor consolida poziţia pentru play-off.

Avântul Reghin – Conpet Ploieşti

Transportatorii de ţiţei prin conducte au plecat încă de ieri la Reghin, acolo unde astăzi vor întâlni pe Avântul, din localitate. Pentru această întâlnire, antrenorul Conpetului, Florin Pîrvu, nu ştie dacă îl poate folosi pe Stanca, nerefăcut după operaţia dentară suferită în urmă cu aproximativ zece zile. La capitolul absenţe poate fi trecut şi Moroiţă, fiind reţinut la Ploieşti cu unele probleme personale. În schimb, din lotul ploieştenilor nu vor lipsi Olteanu şi Abba, care revin după suspendările avute. Jocul dintre Avântul Reghin şi Conpet Ploieşti va fi un duel între două formaţii apropiate în clasament, în meciul tur rezultat fiind unul de egalitate: 0-0.

CSM Câmpina – FC Zagon

Dintre grupăriile prahovene de la Liga a III-a, din acest sezon, surpriza plăcută a reprezentat-o echipa CSM Câmpina, trupă care în vară a promovat şi acum se clasează pe poziţia a IV-a în clasament. În etapa de la finele săptămânii în curs, elevii lui Valentin Sinescu vor primi replica sportivilor de la FC Zagon, covăsnenii fiind în momentul de faţă pe locul secund în ierarhia provizorie. În meciul tur, oaspeţii de mâine s-au impus cu 1-0, într-un meci în care atacantul câmpinean Nae a trimis mingea în bara porţii. Din păcate, jucătorul mai sus menţionat nu poarte evolua în această partidă, după ce ieri s-a operat la pometul drept, în urma loviturii încasate în meciul de săptămâna trecută, de la Conpet. De asemenea, antrenorul Sinescu nu poate miza nici pe C. Vlad (accidentat) şi Rodney Sno, olandezul echipei fiind în ţara natală şi în ultimul timp nu a mai dat vreun semn de viaţă. Astfel, s-a renunţat la achiziţionarea celor trei jucători de la defuncta Civitas Făgăraş – Streza, Căpăţână şi Săndei, din cauza pretenţiilor exagerate ale braşovenilor.
Cristi DAMIAN