Jucătorul grupării Petrolistul Boldeşti, l-am numit aici pe fundaşul central Daniel Petre, are şanse mici să mai continue la gruparea antrenată de Marian Ilie. El se află în tratative avansate cu echipa de Liga a III-a CSM Câmpina, fiind şanse ca în cel mai scurt timp să îmbrace tricoul grupării mai sus amintite. În ultimele sezoane, Daniel Petre a fost unul dintre titularii incontestabili ai „Boldeştinei”, iar dacă va pleca de la trupa de Liga A atunci va lăsa un gol imens în angrenajul formaţiei de eşalon judeţean.

Două meciuri în cinci zile

Săptămâna viitoare va fi una încărcată pentru jucătorii Petrolului Ploieşti, care în cinci zile vor disputa două partide extrem de importante. După ce joi, 31 octombrie, vor evolua în optimile de finală ale Cupei României, în compania fostei grupări de Liga I, Rapid Bucureşti, aflată acum în eşalonul secund, în schimb, luni, 4 noiembrie, se vor duela cu ACS Poli Timişoara, meci contând pentru etapa a XIII-a din primul campionat al ţării. Jocul cu feroviarii este programat pe terenul grupării din Capitală, de la ora 20.30, iar partida cu bănăţenii va avea loc la Ploieşti, pe stadionul ”Ilie Oană”, şi va începe la ora 19.30.

Ionuţ Costache aşteaptă decizia comisiei

Fostul jucător al Petrolului Ploieşti, fundaşul de bandă Ionuţ Costache, s-a înţeles cu patronul grupării de Liga A AFC Fortuna II-Intersport, Adrian Modrişan, pentru o eventuală colaborare. În momentul de faţă, Costache nu are drept de joc, fiind nevoie de o decizie din partea Comisiei pentru Statutul Jucătorului pentru a evolua la echipa de prim eşalon judeţean, deşi el şi-a încheiat conturile cu ultima formaţie la care a fost legitimat – Chindia Târgovişte. Însă, oficialii grupării AFC Fortuna II-Intersport speră să-l poată folosi sâmbătă, când în propriul fief va sosi surpriza plăcută a campionatului, CSO Teleajenul Vălenii de Munte.

Trei arbitri prahoveni,testaţi de CCA

Aşa cum v-am anunţat, în ultima etapă de Liga A, centralii Mihai Safta şi Alin Gheorghe au fost monitorizaţi de către reprezentanţi ai Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA). Cum prestaţiile lor au fost apreciate, cei doi menţionaţi anterior, plus asistentul Nicolae Dobre, vor participa duminică şi luni, la Bucureşti, la cursul de consolidare din Liga a 4-a, din programul Tinere Talente. În organizarea CCA, la acest curs vor lua parte 65 de arbitri din întreaga ţară, aceştia urmând să fie supuşi unor testări teoretice, video şi fizice (va consta în 6x40m şi testul Cooper/miniCooper). Dacă se vor remarca la acest curs, cei trei cavaleri ai fluierului prahovean vor fi delegaţi la jocurile echipelor de Liga a 3-a.
Grupaj realizat de Cristi DAMIAN