Săptămâna trecută, antrenorul Daniel Dumitrache a renunţat la colaborarea cu CSO Plopeni. Practic, pe banca tehnică a grupării la care a evoluat foarte mulţi ani a stat doar o etapă, în jocul terminat la egalitate, scor 3-3, cu Progresul Drăgăneşti. În schimb, la partida de săptămâna trecută cu AS Ploieşti, pe banca tehnică a echipei plopenare s-au aflat Bogdan Plachta şi Marius Voicilă, cei doi debutând cu o înfrângere, 1-2 pe terenul formaţiei din primul oraş al judeţului. În runda următoare, mai exact vineri, pe arena proprie ”Gheorghe Şilaev” va sosi nou promovata CS Cornu, cele două echipe fiind despărţite în clasament doar de două puncte.

Arbitrii Mihai Safta şi Alin Gheorghe, supervizaţi de CCA

În ultima etapă de Liga A, doi arbitri prahoveni de la nivel judeţean şi aflaţi în vizorul Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) au fost supervizaţi de oficiali ai forului mai sus amintit. Astfel, centralii Mihai Safta (Iordăcheanu) şi Alin Gheorghe (Ploieşti) sunt cavalerii fluierului monitorizaţi pentru a fi promovaţi, ei fiind urmăriţi, din tribune, de Florin Chivulete (Bucureşti) şi Ion Negoiescu (Târgovişte). Trebuie spus şi faptul că Safta a condus partida dintre CS Blejoi şi CSO Teleajenul Vălenii de Munte, în timp ce Gheorghe a oficiat la jocul dintre Petrolistul Boldeşti şi AFC Brebu.

Naţionala judeţeană se deplasează astăzi la Tulcea

În prima partidă din grupa de calificare a fazei naţionale a Cupei Regiunilor echipa Prahova-Muntenia s-a impus la limită, scor 1-0, pe terenul selecţionatei din Vrancea. Mâine, de la ora 12.00, elevii antrenorilor Decu Crîngaşu, Dorinel Beznea şi Marian Ilie vor întâlni formaţia similară a judeţului Tulcea, într-un meci care se va disputa pe stadionul „Cosma Zaiţ”, arenă aflată în primul oraş al urbei dobgrogene. Însă, plecarea spre locul de disputare a jocului este programată în cursul zilei de astăzi, iar lotul cu care va aborda echipa Prahova-Muntenia meciul cu tulcenii va fi, în linii mari, acelaşi pe care l-a folosit în jocul inaugural cu selecţionata Vrancei.

Câte patru pentru Măneciu şi Boldeşti

Principalele urmăritoare ale liderului AFC Astra II-Ciorani sunt Avântul Măneciu şi Petrolistul Boldeşti, formaţii care în ultima rundă au învins la scor identic. Astfel, Avântul Măneciu s-a impus cu 4-0 pe terenul celor de la CSO Tricolorul Breaza, în timp ce Petrolistul Boldeşti nu a avut milă de AFC Brebu, grupare de care a dispus cu acelaşi scor. Mai mult, în runda de la finele săptămânii în curs, aceste echipe îşi vor da întâlnire pe terenul grupării din Măneciu, într-un adevărat derbi al seriei şi care, în ultimii ani, „a fost foarte încins”.

Grupaj realizat de Cristi DAMIAN