CS Blejoi – CSM Campina 1-4 (0-1)

Stadion: “Comunal”, Blejoi. Spectatori: circa 300. Au marcat: Constantinescu (74)/Visan (3, 68), Baragan (55-penalti), Simion (90+1).
CS Blejoi: Rachita – Licsandru, Ticu, M. Gheorghe (64 Constantinescu), Ionescu, Dinicu – Ionita, Secreteanu, Codreanu (64 Miron) – M. Ghita, Badea. Antrenor: Dragos Mihalache.
CSM: Panaite – Puchea, I. Neag, Sandu, Ninca – Baragan – Bunea, Burloiu (68 Simion), Ilioiu (71 Olteanu), Nae (73 C. Nicolae) – Visan (86 Ganju). Observator: Bogdan Onut.
Arbitri: Andrei Moroita – Robert Nutu (ambii, din Ploiesti) si Laurentiu Dragu (Colceag). Observator: Viorel Badea (Baicoi).
Jucatorul meciului: Marius Visan (CSM Campina).

Fostul antrenor al blejoienilor, Bogdan Onut, actualmente principal la liderul CSM Campina, a reusit ca in decurs de doua saptamani sa invinga tot de atatea ori gruparea pe care a antrenat-o pana la inceputul pauzei de iarna. Mai intai in Cupa Romaniei, meci pe care actuala sa formatie l-a castigat cu 3-2, iar in campionat s-a impus cu 4-1, in jocul din intermediara de la inceputul saptamanii in curs.
Astfel, in partida de pe cocheta arena de la Blejoi, liderul si-a respectat si de aceasta data blazonul, desi „a pornit mai tarziu motoarele” – exceptie fiind prima reusita a intalniri, gol izbutit de Visan, dupa o incursiune pe flancul stang al lui Nae (minutul 3); dar si faza in care oamenii lui Onut au reclamat un atac imprudent la Puchea, in suprafata de pedeapsa, centralul Moroita si asistentul Nutu nu au intervenit, socotind ca jocul trebuie sa continue, spre disperarea oaspetilor (8).
Dupa aceste doua momente si pana la fluierul de final al primei reprize, meciul nu a mai avut aceeasi intensitate, consemnandu-se doar doua sanse de gol in dreptul vizitatorilor, prin deja amintitul Nae, dar care nu a gasit rezolvarea potrivita (28, 32).
Fata de primul act, repriza a doua a fost mult mai alerta, echipa gazda, antrenata de Dragos Mihalache, a iesit mai mult la joc, dar golurile au cazut tot in poarta gazdelor. Mai intai a punctat Baragan din penalti, in urma unui hent comis de M. Gheorghe (55). Dupa trei sanse de gol in dreptul amfitrionilor, irosite de deja amintitul M. Gheorghe (61 – sut de la 16 metri, aparat de portar), Badea (63 – sut respins cu un reflex uimitor de Panaite) si M. Ghita (67 – lob scos de portarul oaspete), tot campinenii au punctat, golgheterul Visan izbutind o dubla in urma unui contraatac de manual (68).
La 3-0, amfitrionii au redus din handicap prin nou intratul Constantinescu (74 – sut din intoarcere, cu stangul, mingea trecand pe sub portar). Insa, in prelungirile partidei, Simion a refacut ecartul de trei goluri, reusita sa stabilind si rezultatul final al partidei (1-4, min. 90+1).
A fost un joc placut, in care nu s-a acordat niciun cartonas galben, dar dupa aceasta partida sunt sanse sa se produca unele schimbari in organigrama echipei din Blejoi, motivul nefiind, insa, legat de ultimele doua rezultate negative.
Marcel MARIN