După ce a câştigat turneul preliminar al Cupei Regiunilor (rundă desfăşurată toamna trecută în Turcia), selecţionata Prahova-Muntenia porneşte astăzi (ora României: 15.30) aventura în faza secundă a competiţiei, care se va desfăşura în Bulgaria. În chiar jocul inaugural, elevii antrenorilor Decu Crângaşu şi Dorinel Beznea vor întâlni echipa similară a gazdelor – South East Region. Partida va avea loc pe stadionul „Rakovski”, din Sevlievo, jocul urmând să fie arbitrat de finlandezul Jari Järvinen, ajutat de conaţionalul Sami Nykänen şi de rusul Aleksei Lebedev.
Delegaţia prahoveană a ajuns încă de luni în Bulgaria, cazându-se la Hotelul „Presidvm”, din Lovech, alături de echipele Elveţiei şi Croaţiei, bulgarii urmând să stea la alt hotel!
Înaintea dificilei confruntări, prahovenii sunt optimişti în şansele lor, ei plecând de la ideea că nu au nimic de pierdut. Cum fiecare meci are importanţa sa, doar victoria va face ca selecţionata Prahova-Muntenia să aibă şanse reale de calificare pentru turneul final al Cupei Regiunilor.
În celălalt joc din grupă se vor întâlni Geneve (Elveţia) cu Rijeka (Croaţia), partidă care va fi programată pe stadionul Georgi Benkovski, aflat în localitatea Teteven. Şi această întâlnire va începe la ora 15.30, iar de buna desfăşurare a ostilităţilor de pe teren se va ocupa polonezul Hubert Siejewicz.

Cristi DAMIAN