Cu patru jucatori selectionati la nationala de amatori, conducerea liderului Ligii A Prahova, CSM Campina, anuntase, initial, ca vor juca in partida de duminica, de la Ceptura. Insa, oficialii campineni s-au razgandit in ultimul moment si nu vor mai evolua in etapa a XXII-a din primul campionat al judetului. Ei si-au motivat decizia prin faptul ca terenurile din judet sunt in stare proasta dupa precipitatiile cazute in ultimele zile, iar stadionul de la Ceptura nu face rabat de la acest aspect.
In afara de partida mai sus amintita, alte patru dispute din Liga A Prahova vor fi amanate din cauza selectionarii unor jucatori la nationala de amatori. Jocurile care nu vor avea loc sunt urmatoarele: AS Ploiesti – Petrolistul Boldesti, AFC Brebu – CSO Plopeni, Avantul Maneciu – Caraimanul Busteni si AFC Astra II – Chimia Brazi.

Cupa Romaniei, 16-mile de finala

Ieri, la sediul Asociatiei Judetene de Fotbal Prahova, s-a stabilit programul 16-milor de finala din cadrul Cupei Romaniei, faza judeteana. Dintre cele 16 partide programate in aceasta faza, 14 se vor juca miercuri, 3 aprilie, restul urmand sa se dispute o saptamana mai tarziu. In ambele cazuri, meciurile vor incepe la ora 16.30. Jocurile vor avea loc pe stadionul primelor echipe mentionate, iar in caz de egalitate dupa 90 de minute se va trece la prelungiri si, dupa caz, lovituri de departajare. Programul intalnirilor este urmatorul:

3 aprilie, ora 16.30:
Viitorul II Poienarii Burchi – Petrolistul Boldesti
Cetatea Coada Izvor – Caraiman Busteni
Unirea Teleajen – Chimia Brazi
Fortuna II Brazi – Precizia Breaza
Real Rio Cocosesti – CS Paulesti
CS Cornu – AFC Brebu
Rapid Salciile – CS Ceptura
Viticultorul Darvari – Progresul Draganesti
AS Tufeni – AFC Banesti-Urleta
Tineretul Berceni – AFC Astra II
Vointa Gornet – Unirea Urlati
Otelul Larissa – Vointa Vadu Parului
CSO Teleajen Valeni – Bradetul Stefesti
AS Ploiesti – CSO Plopeni

10 aprilie, ora 16.30:
CS Blejoi – CSM Campina
Vointa Livadea – Avantul Maneciu

Teste pentru arbitrii propusi in Programul de Talente

Joi, 4 aprilie, arbitrii propusi pentru Programul de Talente vor fi testati din punct de vedere teoretic si fizic, dupa cum s-a anuntat pe site-ul oficial al CCA. Din partea forului condus de Marian Deaconu (in foto) vor participa doi arbitri, si anume Mihai Safta (Iordacheanu), respectiv Alin Gheorghe (Ploiesti), plus asistenul Nicolae Dobre, din Colceag.
Astfel, dupa ce vor fi testati teoretic (n.r. – subiectele vor fi trimise de CCA), cei trei cavaleri ai fluierului local vor fi verificati si din punct de vedere fizic. Este vorba despre Testul Cooper pentru arbitri (min 3.000 m/12 minute), Testul Minicooper pentru arbitri asistenti (min 2100m/8 minute) si 6 x 40m (max 5,7 secunde pentru arbitri, respectiv max 5,6 secunde pentru arbitri asistenti).

Grupaj realizat de Cristi DAMIAN