infoPortal.ro
infoPortal.ro - sursa ta zilnica de stiri
Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice"
"Investitii pentru viitorul dumneavoastra"

Titlul proiectului: "Valorificarea productiei tipografice a editurii Prahova prin implementarea unei solutii de comert electronic"
Vremea
Ploiesti, Prahova
27 °C

Azi


16° / 28°

Maine


16° / 31°

Astra - din 1921

Marime text Mareste font Micsoreaza font

(Vineri, 1 februarie 2013)

Una dintre divizionarele A ploiestene, pana de curand, Astra, face parte din istorie, inceputurile fotbalului de la noi fiind «legate» de acest nume.
Astfel, societatea ,,Astra Romana", care a fost infiintata de Henry Deterding, formeaza un club sportiv sub denumirea “Clubul Sportiv Astra-Romana", compus din functionari englezi, americani si olandezi din societate - dupa cum anunta saptamanalul “Ecoul Sportiv", aparut la data de 18 septembrie 1921!
Aceasta este prima mentionare a clubului, dupa cum se poate observa in presa vremii. Acum, echipa a fost mutata de Ioan Niculae la Giurgiu, oras cu care numele de Astra nu are vreo legatura! Interesant este ca Astra Ploiesti exista, totusi, echipele de juniori fiind inscrise cu acest nume in campionat!

Articolul poate fi citit si in editia tiparitaDin aceeasi categorie

(Sambata, 23 mai 2015)

Nico a filmat videoclipul piesei „Alt inceput”

A.M. Solista ploieşteană Nicoleta Matei (Nico) a filmat, acum câteva zile, videoclipul piesei “Alt început”, lansată recent şi interpretată alături de Sonny Flame. Petre Nastase este cel care semnează regia noului videoclip, în care Nico apare îmbrăcată sumar. Cunoscută pentru promovarea unei imagini “cuminţi”, artista... continuare »

(Sambata, 23 mai 2015)

Din „jungla” vine titlul?

BC Mureş – CSU Ploieşti (0-2, la general) meci 3: duminică, ora 19:00, Digi Sport 2 meci 4 (dacă este nevoie): luni, ora 19:00, Digi Sport 3 Bogdan Chitic, foto: Cătălin Soare (www.sportaction.ro) După ce şi-au apărat cu succes terenul propriu, în meciurile din Sala „Olimpia”, ploieştenii pot rezolva cazul tocmai pe... continuare »

(Sambata, 23 mai 2015)

Adversar francez pentru Amansio Paraschiv

Luptătorul ploieştean de K1 - Amansio Paraschiv - revine în ring, astăzi, la Sala Polivalentă din Bucureşti, într-o gală - spectacol care reuneşte la start 30 de sportivi! Alături de cei mai buni luptători români şi de vedete de peste hotare, Amancio participă la gala internaţională Superkombat, care va avea loc la Sala... continuare »

(Sambata, 23 mai 2015)

Sanctiuni AJF PRAHOVA

În şedinţele Comisiei de Competiţii şi Disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Prahova, din data de 20 mai 2015, s-au luat următoarele hotărâri: - Jucătorul Năstase Bogdan Ştefan (foto - CS Blejoi) a fost sancţionat cu 3 etape suspendare şi a primit o penalitate sportivă în valoare de 150 de lei, întrucât a... continuare »

(Sambata, 23 mai 2015)

TIME OUT

Pe drumul său! Petre Apostol A fi arbitru într-un sport ca handbalul, în care acesta are o contribuţie importantă la menţinerea ordinii pe teren, necesită o mare dragoste pentru respectiva disciplină sportivă, dar şi o mare stăpânire de sine. În plus, este nevoie de un caracter aparte pentru a putea fi imparţial, imun la... continuare »

Editorial

De rasu'-plansu'

Luiza Rădulescu Pintilie Tevatura zăngănitului de cătuşe, a scandalului activării cardurilor de sănătate şi a somaţiilor de la ANAF privind plata contribuţiei la...»

Alte Editoriale
Cele mai citite stiri


altPHel - blogul lui Patraru

Ba pe-a mamei dumneavoastră, domnule Adrian Năstase!

Vai, domnul Adrian Năstase este de-a dreptul dezgustat de… dar mai bine-l las pe dânsul să spună. Vă rog, domnule fost cel mai bun prim-ministru al României: „Cererea şi oferta în politică şi în divertisment […] Post-ul Ba ...

Alte articole


PH-online.ro - Ultimele stiri

PRAHOVA BUSINESS

Primar PH

LIVE - Prahova TV
Get the Adobe Flash Player to see this player.
Sondaj
Ce parere aveti despre Programul Prima Casa?


Curs valutar
Convertor:
Din    in 
     =    

EUR    (Euro)
4.4483
+0.04%
USD    (Dolar SUA)
3.9765
-0.27%
XAU    (1 Gram aur)
154.95
-0.04%

Proiect cofinatat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala "Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operationale cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro" "Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei"