Pentru al doilea an consecutiv, staff-ul echipei Avantul Maneciu, cu antrenorul Dorinel Beznea, Gheorghe Cruceru, secundul Astrei – Carmel Bebe Barbulescu si alti fosti jucatori ai primei grupari amintite, au tinut sa “dea piept” cu o echipa a presei sportive prahovene, sala de sport din Cheia fiind gazda acestei intalniri amicale, in care, scorul final aproape nu conteaza, mai ales ca ziaristii au fost cei care au triumfat.
Si, fair-play cum suntem, nu are rost sa ne laudam, mai ales ca “media de varsta” a echipei oaspete a fost cu cel putin un deceniu mai “jos” decat cea a gazdelor.
Invingatorii – Pana, M. Marin, Cosarek, Fagarasanu, Dima, M. Toma, Lutan si «managerul» Anghelescu – au promis ca vor acorda revansa, la anul, mai ales ca repriza a treia a partidei merita repetata, aici, cei de la Maneciu, fiind “campioni” la organizare. A fost “un antrenament util”, in vacanta competitiilor fotbalistice, inaintea unui posibil duel, la Izvorani, cu Tene, Contra, Rosu si ceilalti din stafful Petrolului, pentru care ar trebui sa «uitam» de Sarbatori si sa intram, deja, in “cantonament”.