Atleta Clubului Sportiv Scolar Ploiesti, Alexandra Iacob, a incheiat anul cu o performanta remarcabila, realizata la Cupa de Iarna pentru tineret si juniori 2, desfasurata la Complexul „Lia Manoliu” din Bucuresti.
Eleva profesorului Robert Munteanu a reusit sa stabileasca un nou record personal la proba de 400 m. Tanara sportiva in varsta de 18 ani a castigat respectiva proba cu timpul de 59,89 secunde.
In plus, Alexandra Iacob a fost aproape de victorie si la intrecerea de 60 m, la care s-a situat pe locul secund, cu timpul de 8,05 secunde.
Pe podiumul concursului de la Bucuresti, ultimul din acest an, au mai urcat si alti atleti de la CSS Ploiesti, pregatiti de profesorii Florin Andrei, Maria Andrei si Robert Munteanu. Astfel, la tineret, Ciprian Coslegeanu s-a situat pe locul al doilea la proba masculina de 400 m, acesta sosind cu timpul de 53,50 secunde.
La juniori 2, unul dintre juniorii de perspectiva ai tarii la probele de sprint, Costin Homiuc, pregatit de profesoara Maria Andrei, a castigat concursul de 60 m, cu timpul de 7,19 secunde.
De asemenea, la proba de 400 m, Adriana Oprea s-a situat pe pozitia secunda, cu timpul de 60,73 secunde, in vreme ce Beatrice Bejgu a incheiat pe locul al treilea la intrecerea de 1.500 m, cu timpul de 5.26 minute.
Rezultate notabile au mai inregistrat si juniorii Laura Radu (locul al patrulea la proba de 60 m – 8,06 secunde) si Silviu Tache (locul al saselea la proba de 400 m – 55,48 secunde).
Petre APOSTOL