Campionatul National de fotbal-tenis s-a incheiat recent, intrecere in care judetul Prahova este reprezentata de echipa CSU Ploiesti. Ca si in sezonul precedent, elevii antrenorului Cristian Perianu s-au clasat pe locul al treilea, rezultat apreciat de catre oficialii grupari ploiestene ca fiind in „obiectiv”. In ultimul turneu disputat in acest an, si anume etapa a II-a a play-off-ului, runda disputata in sala de sport „Vasile Geleriu”, din Cluj-Napoca, studentii ploiesteni au obtinut numai medaliile de bronz in cele trei probe disputate: simplu, dublu si triplu. Pe celelalte doua pozitii ale podiumului de premiere s-au clasat , in ordine, Tengo Salonta si Victory Cluj-Napoca, grupari care, de ani buni monopolizeaza primele locuri in cadrul intrecerii nationale de fotbal tenis jucat la fileu.
Astfel, dupa etapa de play-off de la Cluj-Napoca, noua campioana nationala la aceasta disciplina sportiva este Tengo Salonta, asa cum se poate observa in clasamentul alaturat. Interesant este faptul ca bihorenii au terminat sezonul regulat la cinci puncte in spatele ardelenilor, dar au reusit sa revina si sa se impuna in play-off. Se poate spune ca au cucerit titlul de campioana chiar in fieful clujenilor, ei fiind marii perdanti ai acestei editii de campionat.
In ceea ce priveste gruparea prahoveana, trebuie sa spunem ca, in sezonul recent incheiat, jucatorii lui Cristian Perianu au mai luat un loc secund in cadrul Cupei Romaniei, intrecere care s-a desfasurat in statiunea estivala Mamaia, la inceputul lunii iulie.

Clasament final

1. CS Tengo Salonta 33
2. CS Victory Cluj-Napoca 32
3. CSU Ploiesti 22
4. CS Nord-Vest Cluj-Napoca 19

Cristi DAMIAN