Unirea Urlati – CS Paulesti: 3-1 (2-1)

Stadion: „Parc Bellu”. Spectatori: circa 200. Au marcat: Andrei Ciobanu (25), Ionut Filip (31), Gheorghe Baragan (90)/Marius Mihai (39).
Unirea: Catana – Zecheru (82 Petculescu), N. Ghita, Iordache, Filip – Cernea (71 Suditu), Baragan, V. Iacob, A. Andrei (90+1 C. Rosu) – Aristan (31 Tataru) – A. Ciobanu. Antrenor: Ion Cojocaru
CS Paulesti: Cojocaru – Ionita, Zapodeanu, Tanase, Toporan, Chejnoiu – C. Vasile, G. Matei, Stroe (89 Postelnicu), V. Anghel – M. Mihai. Antrenor: Iulius Margarit.
Avertismente: Baragan (33)
Arbitri: Andrei Moroita (Ploiesti) – Cristinel Damian (Slanic) si Mircea Rusu (Bertea). Observator: Decu Crangasu (Ploiesti).
Jucatorul meciului: Ionut Filip.

Unirea Urlati avea nevoie de un succes la o diferenta de doua goluri pentru a « face Sarbatorile » pe primul loc in Liga A Prahova. Performanta, pentru ca este o adevarata performanta pentru Urlati acest parcurs, dupa ani buni in care s-a « chinuit » in a doua jumatate a clasamentului, a fost posibila odata cu « infuzia » de jucatori cu state vechi in esaloanele superioare, aparuta in urma colaborarii cu Ion Mihai, echipa pregatita de Ion Cojocaru semanand destul de mult, pana la un punct, cu fosta Prahova Tomsani, care promova, acum doi ani, din Liga A Prahova.
Meciul cu Paulestiul a fost unul in care problema punctelor nu s-a prea pus, gazdele “bifand” destul de repede primele doua reusite: Ciobanu, cu capul din 6 metri, dupa o centrare excelenta a lui Aristan, de pe stanga (min. 26), apoi Filip, tot cu capul, la o centrare a lui Alexandru Andrei (min. 33). Era, deja, bifata «diferenta» necesara pentru a trece pe primul loc, calculele fiind insa «stricate» de executia de kinograma a lui Marius Mihai, care a redus diferenta, inainte de pauza, cu un sut perfect, din 16 metri, in vinclul din stanga lui Catana.
Dupa pauza, ritmul partidei s-a mai redus, golul necesar gazdelor pentru a porni linistite … gratarul de locul I venind, totusi, in primul minut al prelungirilor, cand Baragan a facut 3-1.
Marian DIMA