CSM Campina – CS Ceptura 3-0 (1-0)

Stadion: «Conpet» – Strejnic. Spectatori: circa 150. Au marcat: Vintila (22), Popa (71), D. Gheorghe (85).
CSM: Panaite – Olteanu, Puchea, Popa, Ninca (81 Hromei) – Yao Michel – A. Chirita (40 C. Nicolae), Bridinel, Burloiu (81 Conac), Ilioiu (cpt) – Vintila (D. Gheorghe 58). Antrenor: Victor Rosca.
CS Ceptura: A. Popescu – Raileanu, C. Iacob, Gh. Lascu, A. Grigore – N. Popescu (75 Naftanaila), Butoi, Arnautu, I. Lascu – Fronescu, A. Sarbu (cpt). Antrenor: Sorin Juju.
Avertismente: Raileanu (77), Naftanaila (83).
Arbitri: Mihai Safta (Iordacheanu) – Cristinel Damian (Slanic) si Dorin Alexandru Calin (Rafov). Observator: Tudor Negoita (Magurele).
Jucatorul meciului: Alexandru Popa (CSM)
Un succes cu 3-0 te duce cu gandul la o victorie «prin neprezentare», dar cel putin in cazul meciului dintre CSM Campina si CS Ceptura, desfasurat marti, la Strejnic, nu a fost deloc asa. In primul rand, pentru ca replica oaspetilor a fost peste asteptari, pana prin minutul 70, cand s-a terminat «benzina», apoi, pentru ca, per-ansamblu, prestatia CSM-ului a fost una destul de confuza, in ciuda diferentei de scor si a ratarilor incredibile din ultimele minute !
Fara Decebal Nae si Daniel Chirita – suspendati, CSM a avut parte de o replica extrem de curajoasa a oaspetilor, cel putin unul – Cristi Iacob (fost jucator la Conpet) – iesind in evidenta prin calmul de care a dat dovada in rezolvarea fazelor din defensiva.
Campinenii au deschis scorul prin Vintila – scapat singur cu portarul, din pozitie regulamentara, in min. 22, dar galopul de sanatate asteptat nu a mai venit, oaspetii – mult mai slab cotati – avand chiar si sansa egalarii, la bara lui Sarbu (min. 67). De abia dupa ce fundasul Popa a facut 2-0 (min. 71), jocul CSM-ului a capatat cursivitate, fara ca acest lucru sa mai fie vazut de unul dintre patroni, Adrian Nistoriu, care plecase deja, in timp ce al doilea – Virgil Guran, nu-si explica, totusi, cum sunt posibile asemenea ratari si greseli. Dragos Gheorghe a facut 3-0, cu largul concurs al portarului Popescu, pentru ca tot el sa mai rateze de doua ori, in ultimele minute !

A doua contestatie !

Dupa ce Unirea Urlati a contestat dreptul de joc al lui Alexandru Chirita, la meciul din runda trecuta, fara a plati insa in termen sesizarea privind dreptul de joc al juniorului, CS Ceptura i-a «urmat exemplul», sustinand ca Alexandru este suspendat pe termen de 2 ani de catre Viitorul Constanta. Brigada de arbitri a retinut carnetul jucatorului in cauza, un verdict urmand sa fie dat de catre Comisia de Disciplina a AJF.
Marian DIMA