Unirea Urlati – CSM Campina 1-1 (0-1)
Stadion: “Parc Bellu”. Spectatori: circa 500. Au marcat: Elisei (72) / Bridinel (16)
Unirea Urlati: Catana – Zecheru, Ghita (cpt), Iordache, Filip – Furtuna (t51 Elisei), Baragan (t76 Cernea) – Tataru (t82 Dorisor), Aristan (t70 A. Alexandru), V. Iacob – A. Ciobanu. Antrenor: Ion Cojocaru.
C.S.M. Campina: Panaite – Olteanu, D. Chirita, Popa, Ninca – Yao Michel – D. Nae, Bridinel, Ilioiu (cpt) (t80 A. Chirita), Puchea (t55 Burloiu) – Vintila (t65 D. Gheorghe). Antrenor: Victor Rosca
Avertismente: Baragan (31), Filip (67), Zecheru (69), Elisei (85 si 89) / Puchea (33), Olteanu (43), Ninca (61), Nae (78 si 90), Chirita (86), Burloiu (87).
Eliminari: Elisei (85), Dorisor (90+1) / Chirita (86), Nae (90)
Arbitri: Ionut Neagu (Poienarii Burchii) – Ciprian Geambazu (Busteni), Valentin Dumitru (Ploiesti)
Observator A.J.F.: Marian Deaconu (Ploiesti)
Jucatorul meciului: Zecheru
In meciurile dintre principalele pretendente la promovarea in Liga A Prahova, pana acum, punctele s-au cam impartit „frateste”, situatie care pare sa multumeasca pe toata lumea. Este evident ca, majoritatea echipelor fruntase prefera „sa nu piarda” in derbiuri, decat sa forteze victoria, lucru care s-a vazut clar si la Unirea Urlati si CSM Campina, in meciul de sambata, disputat in „Parcul Bellu” si incheiat la egalitate, scor 1-1. A fost egal pana si la eliminari, 2-2 (!), intr-un meci la care au asistat peste 400 de spectatori, fiecare echipa avand galerie organizata, semn ca, la nivelul Ligii A Prahova, inca, avem parte de pasiune din partea localnicilor.
Gazdele au inceput temator meciul, cu 8 jucatori de profil defensiv, in primul unsprezece, iar „teama” lui Ion Cojocaru a fost exploatata de campineni, care au beneficiat de o eroare a portarului Catana. Bridinel a deschis scorul, cu poarta goala, dupa ce fostul sau coleg de la „Nationala Amatorilor” a ratat interceptia. Fara a avea mult de furca in aparare, Campina s-a multumit sa mentina acest avantaj, lucru care i-a iesit, in prima parte a partidei. Dupa pauza, odata cu schimbarile ofensive ale gazdelor, aparitiile lui Elisei, Cernea, Andrei Alexandru si Dorisor au echilibrat balanta, primul dintre cei mai inainte mentionati fiind artizanul remizei: gol egalizator cu executie de „fotbalist”, sut din semi-intoarcere, aproape de bara din dreapta lui Panaite, surprins de rapiditatea executiei (min. 72)!
Finalul nu a adus nimic pe tabela, doar cele 4 eliminari, petrecute dupa minutul 86 al partidei, pe rand, Chirita (rosu direct, dupa ce a protestat la avertismentul primit de la centralul Ionut Neagu), Elisei (doua galbene, dintre care primul luat prosteste), Nae (eliminare stupida, dupa ce a sutat in minge, desi avea un avertisment) si Dorisor (rosu direct, dupa un atac „kamikaze” la un adversar) plecand mai devreme la cabine!
Marian DIMA