CSM Campina – Avantul Maneciu 2-1 (0-1)

Stadion: “Poiana”. Spectatori: circa 300. Au marcat: Bridinel (62 si 63) / Bobeica (15).
CSM: Panaite – Olteanu, D. Chirita, Ganju, Ninca – Ilioiu (cpt), Michel, Bridinel – Nae (78 Hromei), D. Gheorghe (54 Burloiu), Vintila (20 Nuta). Antrenor: Victor Rosca.
Avantul: Toma – Ianculescu, Militaru, A. Costache, Miroiu – Carstocea – Georgescu (69 Craciun), D. Stoian (cpt) (73 Leandro), C. Stoian (80 Chitu) – Stanciu, Bobeica (56 Miinea). Antrenor: Dorinel Beznea.
Avertismente: Bridinel (31), Olteanu (73) / Militaru (38), Stanciu (43)
Eliminare: panaite (20).
Au arbitrat: Ionut Neagu (Gorgota) – Valentin Dumitru (Ploiesti), Ciprian Geambazu (Busteni). Observator: Ion Mihai (Ploiesti).
Jucatorul meciului: Michel Tanou

CSM Campina si Avantul Maneciu au “bifat” unul dintre capetele de afis ale etapei I din Liga A Prahova, meciul de pe arena “Poiana” justificandu-si, cel putin prin desfasurarea sa si a evenimentelor din timpul partidei, statutul de derbi.
Avantul Maneciu a avut 1-0 si un om in plus, mai bine de o ora, dar s-a vazut invinsa, in doar doua minute! Atat i-a trebuit fostului si, probabil, viitorului golgheter al Ligii A Prahova, George Bridinel, sa “intoarca” soarta meciului, ambele reusite ale sale fiind, parca, trase la indigo: sut din careu, la lovituri de colt executate de pe partea dreapta, la care defensiva Avantului a ezitat, de fiecare data.
Un gol, al lui Bobeica (min. 15), si, apoi, eliminarea portarului Panaite, pentru un hent in afara careului, la semnalizarea asistentului Valentin Dumitru (decizie corecta, care l-a “scos” pe centralul Ionut Neagu), au dat emotii “combinatei” dintre CSM si Vispesti, la primul joc dintr-un sezon pe care toata lumea de la echipa il doreste incheiat cu o promovare. Gazdele si-au “revenit” de abia dupa aceste evenmimente si, chiar cu un om in minus, au pus stapanire pe joc, ratand cateva ocazii clare si, pana la urma, reusind un succes meritat, prin “dubla” lui Bridinel. Care Bridinel si-a trecut in cont, deja, si … ratarea campionatului, acesta reluand peste poarta goala, din 4 metri, o minge respinsa in extremis de portarul Toma (min. 76). A ramas 2-1, dupa un joc placut, cu “de toate”, goluri, emotii, o eliminare, ambitii, public “la datorie” si un fotbal destul de bun, peste nivelul de “amatori” al acestui esalon.
Si, chiar daca a marcat doua goluri, Bridinel nu a fost “omul meciului”, cel mai bun de pe teren, prin travaliu, munca depusa si calitati fotbalistice “de nivel superior” fiind ivorianul Yvo Michel Jean Juste Tanou, un mijlocas central nascut in 1990, de urmarit, in continuare.
Marian DIMA