ShopMania Biz
Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice"
"Investitii pentru viitorul dumneavoastra"

Titlul proiectului: "Valorificarea productiei tipografice a editurii Prahova prin implementarea unei solutii de comert electronic"
Vremea
Ploiesti, Prahova
28 °C
Cer in general noros

Azi


18° / 27°

Maine


18° / 30°

A sosit Multescu; urmeaza Casierra!

Marime text Mareste font Micsoreaza font

(Marti, 14 august 2012)

Aseara, Gigi Multescu era asteptat la antrenamentul Astrei, alaturi de fiul sau, Catalin Multescu, care se va ocupa de pregatirea portarilor, de Daniel Timofte, ca secund, si de turcul Yuksel Yesilova – preparator fizic. Din vechiul staff al lui Bogdan Stelea (care ieri a fost si el prezent pentru rezilierea angajamentului) va ramane doar Vali Sinescu – tot ca secund.
Altfel, Multescu luase, deja, legatura cu fostul fundas stanga al lui FC Vaslui, Paito, pentru a-l aduce la Ploiesti, dar, intre timp, clubul ploiestean l-a transferat pe Mauricio Casierra (27 de ani, fost la Once Caldas si
Banfield)! "Am inteles ca avea deja semnat contractul. Nu-l cunosc, vom vedea ce este cu el" – a spus Multescu, stirea ca Astra l-a transferat pe jucatorul columbian fiind, deja, confirmata pe site-ul http://www.golcaracol.com, din tara sa natala.

Marian DIMA

Articolul poate fi citit si in editia tiparitaDin aceeasi categorie

(Miercuri, 29 iunie 2016)

Debut de senzatie in Liga Nationala de baby-baschet

Bogdan Chitic Echipele ploieştene angrenate în Liga Naţionala de baby-baschet, competiţie care se desfăşoară, în aceste zile, la Mangalia, au avut parte de o primă zi de excepţie, atât din punct de vedere al evoluţiilor, cât şi al rezultatelor înregistrate. Dintre cele 11 partide disputate luni, în cadrul festivalului... continuare »

(Miercuri, 29 iunie 2016)

„Tanarul semicentenar” Marcel Marin !

În anul când suflarea petrolistă celebrează 50 de ani de la victoria cu Liverpool, fiul uneia dintre gloriile petroliste – George Marin - a ajuns şi el la... semi-centenar! Figură aparte în fotbalul prahovean, unde activează, ca arbitru de dinaintea... Revoluţiei, fiind singurul care mai reuşeşte această performanţă, pasionat de... continuare »

(Miercuri, 29 iunie 2016)

Dimensiunea unui esec imens!

Primari cercetaţi penal, cu bunuri sub sechestru, acţionari şi salariaţi „trecuţi” prin celulele penitenciarelor, oameni rămaşi „pe drumuri”, la propriu, cu restanţe salariale importante, care au muncit luni bune fără a primi măcar acel „salariu minim”, jucători păcăliţi – care au pierdut zeci de mii de euro în urma... continuare »

(Miercuri, 29 iunie 2016)

Din culise

Acordarea, prin Clubul Sportiv Municipal, sau pe alte „căi legale” a unor sume de bani, cu titlul de „urgenţă”, pentru fotbalul ploieştean devine o problemă tot mai stringentă, în condiţiile în care Centrul de copii şi juniori al Petrolului este ca şi desfiinţat! Cum antrenorii au fost anunţaţi că vor fi concediaţi, după... continuare »

(Miercuri, 29 iunie 2016)

De prin fotbalul mic adunate

Pot strica întrecerea la final! Biroul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Prahova se va întruni mâine şi va lua în discuţie omologarea rezultatelor din întrecerile judeţene, Comisia de Disciplină urmând să prezinte, de asemenea, un raport al ultimelor evenimente, care au apărut, din punct de vedere al neprezentărilor unor... continuare »

Stiri de ultima ora

13:47: 9-10 iulie - Cupa "Pazitorii portii vinului"

În weekend-ul 9-10 iulie, Parcul Memorial “Constantin Stere” Ploiești (zona fostei plaje de la Bucov) va găzdui cea de-a V-a ediție a Cupei...»


Editorial

Totul e posibil!

Nicoleta Dumitrescu Constituirea noilor consilii locale şi judeţene, implicit alegerea viceprimarilor şi a conducerilor administraţiilor judeţene – proceduri care...»

Alte EditorialeCele mai citite stiri


altPHel - blogul lui Patraru

Săracii și proștii suntem noi

Deci, britanicii au votat greșit! Hm, noi o știm foarte bine, am trăit-o aici, pe pielea noastră, aproape la toate alegerile. Cine sunt cei care votează “greșit”? Simplu, vor sări niște tineri frumoși: săracii și […] Post-ul ...

Alte articole


PRAHOVA BUSINESS

Primar PHSondaj
Ce parere aveti despre Programul Prima Casa?


Curs valutar
Convertor:
Din    in 
     =    

EUR    (Euro)
4.5225
+0.16%
USD    (Dolar SUA)
4.0791
-0.32%
XAU    (1 Gram aur)
171.86
-1.51%

Proiect cofinatat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala "Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operationale cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro" "Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei"