Selectionata „Prahova Muntenia” va juca, astazi, de la ora 17,30, primul meci amical in vederea pregatirii participarii la turul preliminar al UEFA Regions Cup, care se va desfasura in perioada 9-13 septembrie, la Istanbul.
Adversara echipei pregatite de Decu Crangasu, Dorinel Beznea si Aurel Panait va fi CS Paulesti, partida urmand sa se joace pe terenul „Matizol”, de la ora 18,00. Pentru acest meci au fost convocati jucatori care vor evolua, aproape sigur, in esaloanele judetene, in sezonul viitor, printre ei aflandu-se portarii A. Gheorghe (Chimia), Alex Catana (Unirea Urlati), Stanulescu (AFC Brebu) si jucatorii de camp D. Petre, Micu, M. Ene, Cioc, G. Bociu (toti sunt de la Petrolistul Boldesti), Militaru, Stoian, Stanciu, Savu (toti sunt de la Avantul Maneciu), Oprea (V. Vadu Parului), D. Nae, Fl. Gheorghe (Vispesti),
Baragan (Unirea Urlati), Badicu (Intersport Filipesti), Butufei (Chimia), A. Stan (CS Paulesti), alti trei jucatori, Pantilimonescu, Bridinel si Vali Anghel fiind invoiti pentru aceasta actiune, primul sustinand testele fizice pentru arbitrii asistenti de Liga a III-a.
Pana la stabilirea lotului de 30 de jucatori, care va fi trimis catre UEFA, si a lotului de 18, cu care se va aborda turneul din Turcia, mai sunt monitorizati si alti fotbalisti din intrecerea judeteana.
Marian DIMA