Conpet Ploiesti – CS Paulesti 4-0 (2-0)

Stadion: „Conpet”, Strejnic. Spectatori: circa 100. Au marcat: Ruptureanu (2), Dobrinoiu (12-penalti), A. Stefan (50, 80)/-.
Conpet (repriza I): Panaite (30 A. Catana) – Botea, D. Badea, Francu, Ninca – Ruptureanu, Ilioiu, Burloiu, Dobrinoiu (40 Al. Dumitru) – C. Manea, R. Huza.
Conpet (repriza a II-a): Catana (60 Bica) – Olteanu, Tanu, Ganju, Stanca – Cioc, Burloiu, Stancescu, Al. Dumitru – Bridinel, Zainescu. Antrenor: Romeo Bunica.
CS Paulesti: Banu – Ed. Dragomir, Tanase, Toporan, Postelnicu, Chejnoiu – I. Ionita, Neacsu, Parvu, Cr. Vasile – A. Stan. Au mai jucat: Cojocaru – B. Stoica, Jercalau, Tudorie, Buzila, M. Ionita, S. Popa, Craciun. Antrenor: Iulius Margarit.
Arbitru: Marius Zencenco.

Intr-un joc amical disputat la Strejnic, pe o vreme caniculara, echipa de Liga a III-a Conpet Ploiesti a surclasat divizionara de prim esalon judetean CS Paulesti cu scorul de 4-0. Jucatorii antrenati de Romeo Bunica au marcat cate doua goluri pe repriza, dominand partida de la un capat la altul. Primul care a punctat a fost mijlocasul de banda dreapta Ruptureanu, care a profitat de o pasa ideala a lui Dobrinoiu si a impins balonul in poarta, din cinci metri (minutul 2). Pasatorul primului gol si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor, atunci cand in minutul 12 a transformat precis penaltiul acordat la un hent in careu comis de Dragomir. Pana la pauza, echipa ploiesteana si-a trecut in cont si doua ocazii clare de gol, irosite de catre mijlocasul central Burloiu (15, 42).
Cu un lot mult mai valoros, inclusiv numeric, Conpet Ploiesti a continuat asediul la poarta paulestenilor, marcand alte doua goluri. De aceasta data autor a fost atacantul A. Stefan (in foto), care a punctat in urma a doua suturi la coltul lung (50, 80). Urmatorul amical al ploiestenilor va avea loc miercuri, cand pe arena de la Strejnic va sosi divizionara secunda Chindia Targoviste. In schimb, CS Paulesti va intalni astazi o alta formatie de Liga a III-a, si anume nou promovata Unirea Campina.

Cu presedintele in iarba

Partida amicala dintre Conpet Ploiesti si CS Paulesti a fost arbitrata de catre presedintele echipei de esalon superior Marius Zencenco, cel care in acest meci a dictat, just, o lovitura de pedeapsa formatiei sale. Oficialul gruparii de Liga a III-a a fost nevoit sa arbitreze, deoarece Comsia Judeteana de Arbitri „Dr. Emil Vlaiculescu” Prahova nu a vrut sa delege arbitri la aceasta partida. Refuzul forului condus de Marian Deaconu a venit dupa ce la ultimul joc de verificare al transportatorilor de titei prin conducte au fost adusi cavaleri ai fluierului originari din Capitala, in conditiile in care sunt destui arbitri de valoare in judetul nostru.
Cristi DAMIAN