Ieri dimineata, la Sala Sporturilor „Olimpia”, a avut loc reunirea formatiei masculine de handbal a Clubului Sportiv Municipal Ploiesti. In sezonul trecut, echipa ploiesteana, formata pe structura gruparii Petrolul Teleajen, s-a mentinut in primul esalon valoric al handbalului romanesc, dupa victoriile de la baraj.
In cadrul echipei au survenit numeroase modificari, atat la nivelul staffului tehnic, cat si la nivelul lotului de jucatori. Astfel, in locul antrenorilor Mircea Bedivan si Lucian Nicolae, la conducerea echipei au fost numiti Dragos Dobrescu, in functia de antrenor principal, si Ion Nicolae, ca antrenor secund.
„Aceasta a fost prima noastra intalnire comuna cu intreaga echipa. Acum am avut ocazia sa ne cunostem mai bine, dar deja am intrat in sistemul de efort, deoarece nu avem timp de pierdut, iar de maine (n.n. – astazi) vom intra si in sala, la Plopeni. Avem un lot tanar, cu baieti care vor sa-si dovedeasca valoarea si ne dorim sa ajungem cat mai repede la cea mai buna forma sportiva”, ne-a declarat antrenorul Dragos Dobrescu, dupa prima sesiune de pregatire a echipei.
In lotul formatiei a revenit portarul Adrian Dumitru, cel care fusese inlaturat abuziv din cadrul echipei, la inceputul anului, de fosta conducere a clubului. De asemenea, gruparea prahoveana a mai readus la Ploiesti inca trei tineri jucatori formati la cluburi din acest oras, precum Dorin Dragnea (25 ani), George Stancioiu (23 ani) si Vlad Stoica (23 ani), toti evoluand pentru CSM Bucuresti in sezonul precedent. Alaturi de acestia, cu CSM Ploiesti au mai semnat Ionut Saulescu (28 ani) – care a a fost al doilea marcator al formatiei Dinamo Municipal Calarasi in sezonul trecut (107 goluri), acesta evoluand, in anii anteriori, si pentru HCM Constanta si Steaua Bucuresti – si Razvan Enescu (29 ani), fost component al campioanei HCM Constanta.
De mentionat ca gruparea ploiesteana se mai afla in tratative pentru a mai transfera cativa jucatori si mai asteapta, in plus, si raspunsul pivotului Ionut Roua la oferta de prelungire a contractului facuta de conducerea clubului.
Astfel, in acest moment, lotul formatiei ploiestene este alcatuit din urmatorii jucatori: Adrian Dumitru, Relu Drutu, Marian Dumitru – portari; Marius Mihoci, Bogdan Botezatu, George Stancioiu – extreme; Narcis Zamfir (poate evolua si pe postul de pivot), Vlad Stoica, Alexandru Pislaru, Razvan Enescu (poate juca si centru) – interi; Dorin Dragnea (poate suplini si postul de inter), Ionut Saulescu – conducatori de joc.
Petre APOSTOL