Stiinta Municipal Dedeman Bacau – CSM Ploiesti, maine, ora 12.00

Dupa victoria de joi, echipa masculina de handbal CSM Ploiesti si-a asigurat prezenta la turneul de baraj, mentinandu-si sperantele pentru a evolua si in sezonul viitor in Liga Nationala. Totusi, elevii antrenorilor Mircea Bedivan si Lucian Nicolae vor sa faca o impresie buna in ultimul meci al acestui sezon din campionat, in care vor intalni, maine, in deplasare, formatia Stiinta Municipal Dedeman Bacau, care va primi medaliile de argint la finalul partidei.
In aceste conditii, se anunta a fi un meci pur pentru spectacolul handbalistic, iar ploiestenii pot pregati de pe acum participarea la baraj.
Dupa evolutiile foarte bune din precedentele doua etape, in care s-a impus cu Dinamo (in deplasare) si cu CSU Suceava (pe teren propriu), echipa CSM Ploiesti se gandeste eventual chiar la o surpriza in meciul de maine. Daca asemenea dorinte sunt putin utopice?impotriva puternicei?formatii pregatita de antrenorul?nationalei –?Eliodor?Voica, ploiestenii vor macar sa faca uitat complet rezultatul din meciul direct din tur, cand au realizat recordul negativ al actualei editii de campionat, marcand numai 12 goluri.
Partida va fi condusa de arbitrii Nacu si Rucoi, din Mures.
Petre APOSTOL