CSM Ploiesti – HC Odorhei, astazi, ora 11.00, Sala Polivalenta Plopeni
Cu patru etape inainte de finalul Ligii Nationale, echipa masculina de handbal CSM Ploiesti isi continua cursa pentru salavarea de la retrogradare, astazi avand loc un nou episod. Jucatorii antrenati de Mircea Bedivan si Lucian Nicolae se vor duela, pe teren propriu, la Plopeni, cu vicecampioana tarii din sezonul precedent, echipa HC Odorhei, grupare pregatita de Vlad Caba.
In meciul tur, ploiestenii au reusit o mare surpriza, remizand pe terenul celor de la HC Odorhei, cu scorul de 26-26, in urma unor evolutii foarte bune ale fostului jucator al vicecampionilor, Alexandru Dimache, si a extremei Bogdan Botezatu. Dupa acel meci, insa, CSM Ploiesti nu a reusit sa faca pasul din nou catre prima jumatate a clasamentului, din contra, chiar, s-a afundat in subsolul ierarhiei, in timp ce HC Odorhei s-a mentinut in topul Ligii Nationale. In momentul de fata, gruparea pregatita de Vlad Caba ocupa locul al cincilea, cu 25 de puncte, luptandu-se pentru pozitia a treia cu Universitatea Bucovina Suceava, CS Caras Severin (ambele cu cate 27 de puncte) si Pandurii Targu Jiu (25 puncte).
CSM Ploiesti se afla pe locul 12, cu 15 puncte trecute in cont, sperand sa se apropie de locul al zecelea, ultima pozitie care i-ar asigura prezenta in Liga Nationala si in sezonul viitor. Formatia ploiesteana a castigat precedentul meci disputat pe teren propriu, invingand pe Steaua Bucuresti, cu scorul de 34-30, dupa care a pierdut, in deplasare, cu CS Caras Severin, cu scorul de 23-26, in ciuda unui joc bun.
De partea cealalta, HC Odorhei nu s-a descurcat deloc bine in partidele disputate in deplasare in ultima vreme, pierzand precedentele patru meciuri, cu HCM Constanta (30-37), Stiinta Municipal Dedeman Bacau (31-37), Dinamo Municipal Calarasi (27-31) si CSM Bucuresti (24-25).
Partida dintre CSM Ploiesti si HC Odorhei va incepe de la ora 11.00 si va fi arbitrata de bucurestenii Radu Iliescu si Doru Manea.
Petre APOSTOL