CSM Ploiesti – Steaua Bucuresti, maine, ora 11.00, Plopeni

Dupa doua infrangeri consecutive, echipa masculina de handbal CSM Ploiesti s-a indepartat tot mai mult de obiectivul stabilit, clasarea intre primele zece pozitii ale ierarhiei, care asigura mentinerea directa in sezonul viitor al Ligii Nationale. Astfel, gruparea pregatita de antrenorii Mircea Bedivan si Lucian Nicolae continua sa ocupe locul al 13-lea, penultimul din clasament, cu 11 puncte acumulate.
Insa, formatia ploiesteana are sansa sa-si mai treaca doua puncte in cont, urmand sa intalneasca, maine, in Sala Polivalenta de la Plopeni, pe ultima clasata: CSA Steaua Bucuresti. CSM Ploiesti a castigat in tur, in mod categoric, partida disputata impotriva formatiei bucurestene, cu scorul de 31-24, intr-un meci in care jocul ofensiv al trio-ului Dimache, Botezatu si Nicolae a functionat perfect.
Totusi, gruparea stelista se deplaseaza la Plopeni cu moralul ridicat, in urma primei victorii obtinute in aceasta editie de campionat, invingand in etapa precedenta, pe teren propriu, pe CSM Satu Mare, cu scorul de 30-28.
Ploiestenii au pierdut precedentele doua meciuri disputate, pe teren propriu cu U Cluj si in deplasare cu Potaissa Turda, insa ambele dispute au fost echilibrate. Formatia prahoveana avea sansa ca in urma acestei etape sa urce chiar doua pozitii in clasament, in cazul unui succes. Pentru a se intampla acest lucru, ar trebui ca U Transilvania Cluj sa invinga, maine, pe CSM Bucuresti, iar Caras Severin sa se fi impus, in deplasare, ieri seara, pe terenul celor de la CSM Satu Mare.
Petre APOSTOL