CSM Ploiesti – CSM Satu Mare 25-20 (13-7)
Echipa masculina de handbal CSM Ploiesti a reusit sa obtina prima victorie pe teren propriu din acest sezon. Dupa o perioada foarte slaba, inregistrand cinci infrangeri consecutive, elevii antrenati de Mircea Bedivan si Lucian Nicolae si-au spulberat concurenta in cea de-a treia etapa a returului, invingand categoric pe CSM Satu Mare, in sala de la Plopeni.
Cu o aparare mai eficienta decat in partidele precedente, gruparea ploiesteana si-a creat un avantaj linistitor inca din prima parte a meciului. Astfel, dupa 30 de minute jucate, CSM Ploiesti conducea, deja, cu 13-7, aratand ca poate obtine primul succes din campionat in fata propriilor suporteri.
In partea secunda, handbalistii formatiei prahovene au gestionat perfect avantajul din prima parte a meciului, in ciuda unei ultime fortari a echipei satmarene. Astfel, CSM Ploiesti s-a impus cu scorul de 25-20, trecandu-si in cont prima victorie din campionat dupa sapte runde de seceta.
Prin acest succes, echipa ploiesteana s-a apropiat la doua puncte de CSM Satu Mare in clasament, care ocupa locul al zecelea, ultima pozitie neretrogradabila din ierarhie. Chiar daca a castigat acest meci, pentru gruparea prahoveana grijile nu s-au incheiat, aflandu-se, in continuare, pe locul 13 si avand nevoie de un nou succes in partida de la finalul saptamanii, cand va intalni, tot pe teren propriu, formatia CSM Bucuresti, ocupanta pozitiei a 12-a.
Petre APOSTOL