La finele turului Ligii a III-a, cea mai suferinda formatie prahoveana de la acest nivel este Prahova Tomsani, care se situeaza pe pozitia a 12-a. Insa, oficialii gruparii vor sa schimbe acest aspect in partea secunda a campionatului, atunci cand la finele sezonului vor sa se claseze deasupra liniei cu echipele care vor lua calea esalonului de elita judetean. Inca de la incheierea primei parti, conducatorii echipei au inceput sa caute solutii pentru intarirea lotului de jucatori.
Cel mai important nume de pe lista echipei din Tomsani este cel al atacantului Marius Visan (foto 1).
Golgheterul Chimiei Brazi este aproape de o mutare in aceasta iarna, dupa cum a recunoscut presedintele gruparii Prahova Tomsani, Virgil Munteanu, care ne-a spus: „Incercam sa-l aducem pe Visan inca de pe acum”. Transferul lui Visan are sanse mari de reusita deoarece actualul patron, Radu Calin, a sustinut financiar venirea atacantului de la defuncta echipa Tricolorul Breaza la Chimia Brazi. In acest tur de campionat, jucatorul originar din Breaza a marcat in 12 randuri, unul dintre goluri fiind reusit chiar in poarta gruparii antrenate de Dan Dobai, in etapa a VI-a. „In aceasta iarna ne dorim sa transferam 12-14 jucatori pentru a ne indeplini obiectivul, acela de a ne mentine in cel de-al treilea esalon fotbalistic al tarii”, ne-a declarat si antrenorul Dobai. Acelasi oficial ne-a precizat si faptul ca reunirea formatiei va fi pe 9 ianuarie, la Moreni, acolo unde Prahova ar putea evolua in meciurile de pe teren propriu, in partea secunda a campionatului.
In momentul de fata, Prahova Tomsani are doar 8 jucatori certi: Andrei Vlad, Gabriel Abraham (portari), Alberto Gheorghe, Catalin Crosman, Sebastian Agache, Alexandru Roman, Eduard Guta si Alberto Aldea (jucatori de camp). Ultimii trei fotbalisti mentionati au primit o noua sansa, dar daca nu vor confirma in partea secunda, nu vor mai face parte din lotul pentru campionatul urmator.
Cantonament in Antalya

Pentru a pregati cum se cuvine partea secunda a actualului sezon, conducerea tehnica a echipei a decis ca, in aceasta iarna, lotul de jucatori sa parcurga doua cantonamente. Primul va avea loc pe plan intern, la Moeciu, (n.n. – se vor caza la complexul turistic Cheile Gradistei), in perioada 23 ianuarie – 4 februarie. Apoi, echipa va reveni la Moreni, pentru ca din 7 februarie sa inceapa a doua perioada de pregatire, care se va desfasura in Antalya. Pe taram turcesc, prahovenii se vor afla in localitatea Incekum, la 20 de km de statiunea Alanya, urmand sa se cazeze la hotelul de 4 stele Lonicera World (foto 2). Vor sta pana pe 18 februarie, iar accentul se va pune pe meciurile de pregatire.
Cristi DAMIAN