Maine si duminica, in bazinul de 50 m de la Resita, se va desfasura o noua editie a Campionatului national de inot rezervat copiilor cu varste cuprinse intre 10 si 11 ani. La competitie vor participa si reprezentanti de la gruparile ploiestene CS Petrolul si Clubul Sportiv Scolar.
Astfel, de la CS Petrolul vor concura Alexandra Vasile, Miruna Georgescu, Ana Musat – la feminin, si David Dragulin, Mihai Amariei, Vlad Raducanu, Roberto Procopianu, Alexandru Secuianu, Alexandru Petcu, Alexandru Simion – la masculin.
Clubul Sportiv Scolar Ploiesti va fi reprezentat de inotatorii Andra Bratu, Ecaterina Stroea, Ruxandra Riujea, Ana Maria Sima – la feminin, Gruia Nisulescu, Alexandru Manolescu, Alexandru Istrate, Sebastian Madar, Paul Sorlea, Radu Dragut, Ionut Caius, Justin Rusinaru, Eusebio Ilie, Gabriel Andrei – la masculin.
Cele doua reuniuni zilnice se vor desfasura cu incepere de la ora 10 si de la ora 17. La individual, sunt programate probe pe distantele de 50 m, 100 m si 200 m, la stilurile liber, bras, mixt si fluture, iar in concursul de stafeta vor avea loc probele de 4×50 m liber si de 4×50 m mixt.
Petre APOSTOL