Maine si duminica, in sala de sport a Liceului de Industrie Usoara Teleajen (nr. 7), Clubul Sportiv Berceni, al carui presedinte este Adrian Basarabeanu, va organiza cea de-a patra editie a intrecerii de badminton Cupa „Tino Ferrario”. Initiata in cinstea profesorului Tino Ferrario, cel care a adus badmintonul in Prahova, in urma cu 23 de ani, intrecerea a devenit, deja, o traditie pentru clubul din Berceni, de altfel, singurul din judet cu aceasta specialitate.
Gruparea prahoveana are cateva motive in plus de a sarbatori, dupa ce, la inceputul lunii, a castigat doua titluri nationale la categoriile U9 si U13, prin Raisa Stratu, respectiv Alexandru Muscalu, precum si o medalie de argint (Andreea Muscalu) si inca trei medalii de bronz (Ioana Voicu/Andreea Muscalu, Alexandru Muscalu/Andreea Muscalu, Liviu Bogza/Alexandru Cucu).
La evenimentul ce se va desfasura la finalul saptamanii sunt invitati fosti sportivi ai Scolii Berceni, componenti ai Clubului Sportiv Scolar Nr. 6 Bucuresti si de la Palatul National al Copiilor Bucuresti, reprezentanti ai Federatiei Romane de Badminton, ai Asociatiei Judetene de Badminton Prahova, ai Directiei Judetene pentru Tineret si Sport Prahova.
Finalele si festivitatea de premiere vor avea loc duminica, incepand de la ora 17.
Petre APOSTOL