In aceste zile, la Targu Mures, se disputa finala Campionatului National de popice feminin, rezervat cadetelor si junioarelor. Primele care au intrat in competitie au fost cadetele, sportivele de la Conpet-Petrolul Ploiesti izbutind doua medalii de argint si una de bronz. Astfel, la categoria U-14, ploiesteana Loredana Visan s-a clasat pe locul secund in proba de la individual, iar la tandem a ocupat treapta a treia a podiumului de premiere. Cealalta medalie de argint a fost adjudecata de Alexandra Goia (U-14), in proba de tandem.
De astazi si pana duminica, competitia din Ardeal este rezervata junioarelor, clubul ploiestean fiind reprezentat de Andreea Nastase si Nicoleta Trifan, care au sanse mari sa mai aduca medalii pentru Conpet-Petrolul.

Victorie la senioare

Recent, echipa de senioare a clubului a mai bifat un rezultat pozitiv in campionat, rezultat cu care si-a consolidat pozitia secunda a ierarhiei provizorii. Ultima grupare care a fost invinsa de elevele antrenoarei Constanta Constantin a fost Gaz Metan Medias, cu scorul de 6-2, partida desfasurandu-se in sala Conpet. Ploiestencele au doborat 3258 de popice, in timp ce adversarele lor doar 3057, iar din tabara locala cele mai active au fost Luminita Dogaru (600), Cristina Samson (569) si Alina Sanda (567).
Pe 12 noiembrie, Conpet-Petrolul va intalni, in deplasare, pe Rapid Bucuresti, iar in perioada 17-20 noiembrie, la Ploiesti, se va desfasura finala Campionatului National de popice pentru senioare.

Cristi DAMIAN