Formatia CSM Campina s-a impus cu scorul de 5-0 in deplasarea de la Dero Ploiesti, trei dintre reusite fiind izbutite de mijlocasul Marius Mihai. Dupa ce a relizat un hattrick, Mihai a fost schimbat de tehnicianul Ion Burchi si a plecat de urgenta la serviciu, fara sa vada ultimul gol marcat de coechipierii sai. Cu aceste reusite, jucatorul selectionatei Prahova a ajuns la noua „boabe”, anuntandu-se unul dintre pretendentii la titlul de golgheter al actualului sezon de Liga A Prahova
Si cand te gandesti ca in primul esalon judetean sunt cativa jucatori care au salarii de mii de euro si nu prea au rupt gura targului cu numarul mare de goluri reusite, iata ca sunt si unii care se „impart” cu succes intre fotbal si serviciu.

Sedinta la Petrolul II

Ultima victorie a jucatorilor echipei Petrolul II Ploiesti a avut loc pe 23 septembrie, in dauna formatiei Astra III Ploiesti. De atunci, elevii antrenorului Adrian Toader au pierdut meciuri pe banda rulanta, ceea ce a atras nemultumirea managerului general al clubului, Valeriu Rachita. Astfel, acesta din urma va convoca o sedinta in zilele urmatoare pentru a analiza prestatia „satelitului”, fiind posibile sanctiuni pentru staff-ul echipei, mai ales ca in meciul cu Unirea Urlati au fost in teren si jucatori de la prima echipa, precum Campar, Barbu sau Busu, deci esecul este cu atat mai rusinos.

Meci intrerupt la Darvari

Din pacate, la finele saptamanii trecute, un meci din fotbalul judetean a fost intrerupt. Este vorba despre intalnirea dintre Viticultorul Darvari – Unirea Petrolul Rafov (Liga C Prahova, seria Mizil), joc care nu a mai putut continua din minutul 72, atunci cand centralul Cristian Lefter a fost bruscat de mai multi jucatori ai echipei gazda. In acel moment, oaspetii conduceau cu scorul de 1-0 si, probabil frustrati de faptul ca nu pot marca, localnicii au inceput sa dea vina pe arbitrul intalnirii. Pentru a scapa de furia amfitrionilor, Lefter a chemat politia si abia atunci cei de la Darvari s-au potolit. In orice caz, fapta asa-zisilor jucatori de la Viticultorul nu va ramane fara urmari, Comisia de Disciplina urmand sa decida maine sanctiunile pe care le vor primi.

Petrolistul Boldesti – Astra 3, inca la Comisii

Jocul din runda a treia a Ligii A Prahova, dintre Petrolistul Boldesti si Astra 3 Ploiesti, castigat cu 2-1 de catre echipa ploiesteana, nu are inca rezultatul omologat, cazul ajungand pe masa Comisiei de Apel a AJF, unde se va judeca recursul. Atunci, Astra l-a folosit cateva minute pe Vitaly Gussev, estonian care era trecut pe tabelul cu 15 jucatori care nu au voie sa joace la alta echipa decat cea de Liga I! Chiar daca tabelul respectiv nu era unul „final”, pentru ca, in conformitate cu ROAF, acest tabel, in forma sa definitiva, se face dupa terminarea perioadei de transferuri, adica dupa data la care s-a jucat meciul, totusi, la acel meci, trebuia prezentat un tabel modificat, fara numele estonianului, astfel incat acesta sa poata juca in partida de la Boldesti. Astfel, sunt sanse ca singura aparitie a atacantului care a costat 150.000 de euro si care primeste un salariu de 6000 de euro pe luna, sa aduca si 3 puncte mai putin in contul „satelitului” Astrei!

Grupaj realizat de Cristi DAMIAN si Marian DIMA