F.T.

Ieri dimineață, peste 180 de mascați din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, în colaborare cu polițiști prahoveni și de la alte structuri din cadrul IGPR au descins în mai multe locații din București și alte două județe – Prahova și Călărași, la persoane bănuite de producerea, deţinerea şi comercializarea de ţigarete sau produse din tutun, în afara antrepozitului fiscal.
În ceea ce privește județul nostru, anchetatorii au vizat locuințe din comuna Gherghița, acolo unde, din informațiile polițiștilor, ar exista persoane care au efectuat, ilegal, comerț cu țigări sau ar avea legătură cu suspecți din Călărași și București.
Potrivit unui comunicat al Poliției Române, “descinderile au avut drept scop depistarea produselor deţinute sau comercializate ilicit şi a dispozitivelor de prelucrare a tutunului, precum şi stabilirea prejudiciului cauzat”.
Aseară, mai multe persoane suspectate de comerț ilicit cu țigarete urmau să ajungă la sediul IPJ Călărași, pentru audieri, numărul acestora urmând să fie făcut cunoscut după ce vor fi puse în executare mandatele de aducere.