N.D.

La sfârşitul săptămânii trecute, Organizaţia Prahova a Partidului Naţional Democrat a organizat, la Ploieşti, în sala Filarmonicii “Paul Constantinescu”, şedinţa Adunării Generale, prilej cu care a fost aleasă şi conducerea filialei. Astfel, în funcţia de preşedinte a fost aleasă Gabriela Lola Anghel, deputat, care este,
totodată, şi candidat pentru Primăria Ploieşti, iar prim-vicepreşedinţi – Ţintea Dorinel şi Nicolici Dumitru Codruţ, secretar executiv fiind desemnat Daniel Constantin Voicu.
Totodată, în cadrul aceleiaşi întruniri, Organizaţia Prahova a PND a adoptat o rezoluţie în care se specifică faptul că “reforma trebuie să pornească din interiorul partidelor şi este datoria acestora să îşi selecteze candidaţii atent, numind pentru funcţii publice oameni nepătaţi şi capabili să implementeze în România o reformă reală.” În acest context, în vederea alegerilor din 5 iunie, organizaţia menţionată a anunţat că va întocmi listele încercând să stabilească un echilibru în reprezentarea bărbaţilor şi a femeilor. Aşadar, pe liste, în limita a 30%, se vor regăsi şi tineri sub 35 de ani, filiala anunţând că “Aceste înscrieri urmează să se facă în măsura în care atât tinerii prahoveni, cât şi femeile prahovene vor dori să se implice, fiecare fiind distribuit corespunzător nivelului de pregătire. La depunerea listelor, PND va face un raport despre fiecare organizaţie a sa, încercând să ilustreze clar cât a reuşit din ceea ce şi-a propus”.