PD dezminte inlocuirea lui Sebastian Bodu

Partidul Democrat a dezmintit categoric, ieri, informatiile aparute in presa privind inlocuirea lui Sebastian Bodu din functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, in conditiile in care PD “si-a reafirmat de curand sprijinul pentru toti reprezentantii sai in administratia publica”.
Potrivit unui comunicat, dintr-o informatie publicata, ieri, intr-un cotidian central rezulta ca “schimbarea” lui Sebastian Bodu “a fost decisa de conducerea PD, care s-a aratat nemultumita de tevatura mediatica iscata de acesta”.

Sorin Oprescu – la conducerea PSD Bucuresti

Conducerea organizatiei PSD Bucuresti a fost preluata, ieri, de Sorin Oprescu. Locul era vacant dupa ce Dan Ioan Popescu s-a autosuspendat din functia de presedinte al organizatiei. Biroul Permanent National a luat act de decizia de autosuspendare, si a luat masuri pentru punerea ei in practica. Cu aceasta ocazie s-a mai dispus punerea in aplicare a deciziei de infiintare a comisiei pentru functionalitatea statutului PSD. Comisia va fi coordonata de Doru Ioan Taracila.

Accident cu sase victime la Plopeni

Aseara, in jurul orei 18.50, s-a inregistrat, la intrarea in orasul Plopeni, o coliziune intr-un un autoturism Volkswagen Passat si un microbuz care efectua transport de persoane pe ruta Plopeni-Slanic. Din accident a rezultat, dupa cum ne-a precizat comisarul Andrei Gheorghe, comandat al Politiei Plopeni, ranirea mai multor persoane, inclusiv a celui care conducea autoturismul. De altfel, potrivit primelor cercetari, se pare ca soferul Volkswagen-ului s-a angajat intr-o depasire a unui alt autovehicul, fara a mai putea evita impactul cu microbuzul ce venea din sens opus. De la dispeceratul Serviciului de Ambulanta Prahova ni s-a precizat ca au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti sase persoane care prezentau leziuni minore ale fetei si bratelor. De asemenea, conducatorului auto urma sa i se efectueze testul care sa stabileasca daca acesta a consumat sau nu bauturi alcoolice.
(L.R.)

Asesoft da piept cu Brasovul, in Cupa Romaniei

Ieri, dupa amiaza, la sediul Federatiei Romane de Baschet, a avut loc tragerea la sorti a partidelor contand pentru turul I al Cupei Romaniei la baschet masculin. Campioana en-titre a Romaniei, CSU Asesoft Ploiesti va intalni pe CSU Cuadripol Brasov. Prima mansa va avea loc pe 8 februarie, in orasul de sub Tampa, iar returul, pe 22 februarie, la Ploiesti. Team-urile care se vor califica vor juca dupa acelasi sistem un nou tur, ultimele patru echipe ramase in competitie urmand a participa la un „Final Four”.
Octav PREDA